Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

apteegikosmeetika ilukarbike*

24. september 2021

Olenemata sellest, et ma saan ilmselt testida ja katsetada rohkem tavaari, kui enamik inimesi, siis sellegipoolest lööb mul silm särama, kui jälle millelegi uuele ja huvitavale küüned taha saan. Seda enam, kui see uus ja huvitav on kvaliteetne apteegikosmeetika. Ei tea, kas tunnetan juba nii tugevalt seda, et vanus tiksub halastamatult edasi või mis, aga reaalselt tahaks leida mingid kindlad must-have tooted, millele lõpuks püsima ka jään. Kuigi olgem ausad, amet nõuab juba erinevate asjade proovimist, aga sellegipoolest on mul mingid omad lemmikud, mida ikka ja jälle ostan. Kui lõpuks kõik arsenal selliste asjade välja vastu vahetatud saab, võikski öelda, et olen omadega mäel.

Ühesõnaga, kuhu ma jõuda tahtsin on see, et Eesti suurimal tervisliku ilu e-poel Apotheka Beautyl tuli välja limiteeritud koguses beauty box, mis on ääreni täis head ja paremat. Ilukarbist leiad niisutava kehakreemi, kortse siluva kreemi, kätekreemi, deodorandi, nii näomaski kui ka silmahooldusplaastrid ja lisaks veel minitooteid ja testreid. 

Beauty Box ilmub ainult 4x aastas ja et avastamisrõõm oleks maksimaalne, on Apotheka Beauty ilueksperdid sellesse ilukarpi valinud nii täissuuruses tooteid, reisisuuruses tooteid  kui ka erinevaid testereid, et saaksid tutvuda erinevate brändide -ja toodetega. Kes teab, ehk leiad nende seast endale selle sügise lemmikud? Minu meelest on nad ilukarbile ka väga hea hinna pannud, sest 90€ väärtuses tooteid saab praegu 29.90€ eest. Aga nagu öeldud, lõputult neid boxe ei jagu, seega kes ees, see… ilmselt parema ja pehmema nahaga. 

Muuseas, kas te olete üldse kunagi mõelnud, miks eelistada apteegikosmeetikat “tavalisele” kraamile? Eks ikka selle pärast, et apteegikosmeetika lähteained on kvaliteetsed, kõrge puhtusastmega ning väga põhjalikult kontrollitud. Kõiksugu lisaaineid lisatakse võimalikult vähesel määral, et tooted oleks võimalikult puhtad ja naturaalsed. Apteegikosmeetikas ei kasutata ka odavaid sünteetilisi abiaineid, mis sisalduvad kahjuks enamlevinud tavalises kosmeetikas peamiselt toote mahu suurendamiseks või, et pikendada toote säilivusaega. Need pahad ained võivad kuivatada nahka ja muudavad selle loomulikku, nahka kaitsva toimega mikrofloorat, ehk siis lõpptulemus võib olla risti vastupidine sellele, mida inimene üldse saavutada üritab, ise usinalt kreeme kasutades. Lisaks võivad sellised koostisosad tekitada allergilisi reaktsioone ning ummistada poore. Ja me kõik teame, mis siis juhtub – tere tulemast punnid ja hirmus näonahk.

Apteegikosmeetika tooteid valmistatakse ravimitööstuses, mis tähendab seda, et kõik tooted läbivad väääga palju uuringuid. Tooteid testitakse  järjepidevalt ning laboratooriumites käib pidev arendustöö. Kliinilised uuringud haiglates tõestavad apteegikosmeetika väärtust ja hinda ning  kinnitavad toodete toimet ja ohutust. Selle pärast juba tasub oma rahakotiraudu veidi rohkem avada, sest tulemus on seda tõenäolisem tulema.

Aga mis ma siin enam pikalt õrritan, näitan teile parem, mida kõike karbist leida võib. Ega ma neid muidugi kõiki proovinud pole, sest sain isegi alles selle karbi nüüd kätte, aga üht teist ikkagi suure õhinaga paari asja natukene katsetasin ka, seega oskan hetkel rääkida rohkem toote enda lubadustest, kui enda reaalsest pikaajalisest kogemusest, aga abiks ikka! Selles peitub ka selle karbi võlu, et saad proovida ja katsetada

Ma kunagi sain paar OMA firma asja kingituseks ja ma mäletan, et juba siis meeldisid nad mulle väga. Karbikeses tuleb kaasa täissuuruses rohelise tee kehakreem, mis lubab nahka sügavuti niisutada ja selle elastust tõsta. Lõhnab ta küll igatahes väga hästi ja meie kreemitasime ennast Martaga eile enne magama minekut korralikult sisse. Pole midagi teha – kõik, mis mina ees, tema järgi. Koostiselt on pigem selline vedelam.

Jowae firmast ei olnud ma enne midagi kuulnud, aga pole ka imestada miskit, sest igasugseid ägedaid firmasid on veel kindlasti mustmiljon, millest mina midagi ei tea. Selles peitub minuarvates ka selle ilukarbi võlu, et saad proovida ja katsetada tooteid, mida varem proovida ei ole saanud. Igatahes on tegu kortse siluva kreemiga, mida ma kohe täna hommikul hoogsalt endale silmade ümber määrisin, sest seal on neid kortsukesi päris hästi näha. Mitte, et need mind väga häriks, on vähemalt näha, et inimene on elus naernud. Ja seda olen ma kõvasti, nagu te ilmselt teate.  Mida ma oskan öelda peale esimest kasutamist, et lõhnab imeliselt ja ei jäta nahka peale kreemitamist rasvaseks. Meigi alla sobis idekalt. Muide, Kogu Beauty Boxi ilukarbi saab praktiliselt selle kreemi hinnaga.

Ka selle Avene maski panin eile kohe peale naha puhastamist töösse ja ma pean ütlema, et kuigi peale maski kasutamist oli mu nägu väga niisutatud ja mõnus, siis mõnda aega peal hoides hakkas mul nahk silmade ümbert natukene õhetama ja veidi kipitama. See peaks tegelikult sobima kõikidele näotüüpidele, aga minul on reaalselt silmade juurest vist universumi kõige tundlikum nahk, et ma isegi ei imestunud, kui nahk nii reageeris. Samas ma ei tea, võib-olla ma hoidsin seda natukene liiga kaua ka, umbes nii 15 minuti kanti. Lisaks tõmbasin ma seda wayyy liiga silmade ligi, oleks pidanud ehk paremini sättima.

Täissuuruses toodetest oli pakis veel BioNike alumiiniumivaba deodorant ja Babe kätekreem, mis lõhnab imeliselt, imendub kohe ja jätab käed super siidiseks. Talveks sobib ilmselt hästi, mul just talviti kipuvad käed nii karedaks minema. 

Talika hüaluroonhappe ja probiootikumidega silmahooldusplaastrid on veel katsetamata, aga nii palju kui ma neid silmahooldusplaastreid enne kasutanud olen, siis oskan soovitada nii palju, et need on ideaalsed peale eriti magamata ööd, või peale lennureisi. Ma ei tea miks, aga no alati peale lennukiga lendamist näen välja nagu poleks 15 ööd maganud, nagu Ines omal ajal lõõritas. Seega jätan ma need kenasti järgmist reisi ootama. 

Pakis oli ka palju testreid, mõned suuremad, mõned väiksemad. Jällegi head reisile või puhkusele kaasa haarata, aga samas ka idekad koduseks spaaõhtuks, kui tahaks midagi uut katsetada. Näiteks seda juuksemaski kavatsen ma küll lähiajal ära katsetada.

Vot, sellised asjad peidavad ennast siis selle hooaja Apotheka Beauty Boxis, seega kes tunneb, et sellised asjad tema iluarsenali kuuluda võiksid, siis soovitan tellimus teele panna. Ja muuseas, ma loosin ühe karbi oma instagrammis välja ka, seega mine tsekka järele ja võta loosist osa.  Ja kui oled juba karbi ära ostnud ja ikka juhtud võitma, siis uskuge mind, see on ideaalne kingitus mõnele armsale sõbrannale.

Kas te olete kunagi selliseid ilukarbikesi tellinud ja kuidas rahule jäänud olete?

*Postitus sündis koostöös Apotheka Beauty’ga

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar