KODU TESTIN JA ARVUSTAN

uut kodus – vaibad!

3. juuni 2015

vaibad1

Ma olen suur vaibafänn, aga paraku on olukord selline, et meie suur vaip meeldis Milvile liiga palju. Lausa nii palju, et ta pidas iga kord vajalikuks seda märgistada. Seega viisime selle ülemisele korrusele ja asi ants. Asi pole Milvi jaoks niivõrd vaipades, vaid selles, et kui ta juba kord sinna lasi, siis tundis tema seda lõhna isegi peale keemilist. Seega tõmbab see vaene vaip teda nüüd magnetina ja me pidime selle ära viima.
vaip 3Seega ei oleks ma õnnelikum olla saanudki, kui Inge’s Boutique (LINK) mulle kolm heegeldatud vaibakest kinkis. On ju super ilusad! Nad on nii mõnusalt rasked ka, et Mari ei saagi neid kohe minema lohistada, nagu ta üldiselt kõigega teeb. 

vaip2Vaibad maksavad 50 eurot tükk, aga nobenäpud saavad ülaloleval lingil endale ka ise lõnga osta. Salakoodiga “Mallukas” saate kõikidelt asjadelt 10% soodustust 🙂 Mina olen igatahes ÜLI rahul 🙂

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Eliache 3. juuni 2015 at 19:17

  Oeh, ma olin juba Milvi ära unustanud, kuna
  pole temast ammu juttu olnud. Kui saaka tuleks
  ja sooviks homme teile isiklikult pulmadeks
  õnne, aga paraku jõuan õhtul alles Tallinna ja
  siis on ka tund aega aega ja siis sõpradega
  peole.

 • Avatar
  Vasta katu 3. juuni 2015 at 19:05

  Eriti tüüne kuju ikka – vana abiellub HOMME! ja jumala südamerahuga kirjutab siin VAIPADEST :DD Ma vist pabinast
  lihtsalt seisaks keset tuba ja siristaks sääred täis 😀 Respect!

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 3. juuni 2015 at 19:09

   Mis mul siin ikka põdeda 😀

 • Avatar
  Vasta Ebapärlikarp 3. juuni 2015 at 17:00

  Mulle nii meeldib, kui aknaga sein on
  tumedaks tehtud 🙂