Uncategorized

otsingusõnad

26. november 2014

Palun tehke mulle selgeks, kuidas saab nii olla, et üldse selliste otsingusõnadega siia blogisse jõutakse? Mismoodi? Ma ju EI OLE enamikest nendest asjadest never kirjutanud…

lapse köha ajab närvi – Neli inimest on seda googeldanud! Ma ei tea, esiti peaks pöörduma mingi spetsialisti juurde, et miks su lapse haigus sind NÄRVI ajab, aga kõige essana võiks vast lapse arstile viia, siis ta saaks terveks, ei köhiks ja ei ajaks sind närvi.

millal kombele alla aluskombe – Ma isegi ausalt öeldes pole kunagi selle üle mõelnud, kuni praeguseni. Ma panen lihtsalt tavalised riided ja kampsi kombe alla.

mallukas ja siga – Elame ikka õnnelikult, tänud uurimast!

mallukas poti treening – Mina enda potitreeningut ei mäleta, aga Mari potitreenigu võttis üle mu ämm. Kui soovite, siis ma võin teinekord lasta tal sellest rääkida ja sellest postituse teha.

kuidas harjutada last rpa-ga – Ma ei tea, pane pudelisse ja anna lapsele, kui tal parasjagu kõht tühi on? Muuseas RPA maitseb nagu solk, nii et ma imestan, et ükski laps seda nõus jooma on.

mida raseduse ajal teha – No last enda sees kasvatada, lamada, pissida, iiveldada, tsillida.

geid kes ei julge kapist välja tulla – See on küll kurb, sest karta pole miskit!

tihase kõrvarõngad – Leiad Ella Neele poest!

kuidas kaheksakuust lutist võõrutada – Ma ei tea, muidu võõrutaks enda oma ka. Vast oleks targem esiti päeva ajal mitte kätte anda lutti ja nii tasapisi?

himalaya hambapasta – Meie lemmik! Maximas on seda pidevalt soodukaga ka.

armunud skinheadi – Ole siis pealegi.

kuidas suhelda iga paev kui oled vaikne koguaeg – Suhtle sõpradega ja tuttavatega. Suhtle kasvõi netis, kui see kergem on.

kuidad saaks argusest üle – Ma arvan, et tuleks mõelda, et mis oleks hullem, mis saaks juhtuda? Et teed suu lahti ja keegi naerab, et ajad lolli juttu? Aga mis siis saaks? Mis sellest su elus muutuks? Aga mõtle kui keegi hoopis ütleks, et oo hea idee või tore nali? Elu on liiga lühike, et põdeda!

millega on naistel kõige parem razeerida – žilett on üks tore leiutis.

ettejuhtuvaid asju kokku segama – Ma ei soovitaks suvalisi ettejuhtuvaid asju kokku segada. Igaks juhuks. Ma keemias väga hea ei ole, aga ma ei kujuta ette, mis tulemuse annaks näiteks mu kodukeemia kokku segatuna.

rasedariiete ostmine millal – Siis, kui vanad riided enam selga ei lähe ja pigistavad. No nii 17-18 rasedusnädalakanti võivad rasedapüksid marjaks kuluda küll.

oleks mõtet askiga veel tegeleda? – Mina arvan, et ei ole. Korraks oli lõbus tunda, et oo, küll huvitab ikka paljusid mu elu, aga tegelikult on see lihtsalt mingi pubekate kogunemispaik, kus valimatult inimesi maha tehakse.

kuidas odavalt remonti teha – Tihti aitab ruumile uue ilme andmiseks ainult uuest seinavärvist! Osta.ee on hea koht. kust odavalt mööblit saada, Miiu õpetas!

mehele ei meeldi rasedusarmid – Mulle ei meeldi selline mees.

mees purjus peaga labane – Mul alles üks sõbranna rääkis oma purjus peaga labasest mehest ja teate, sellisest pääsu pole! Peabki mehele selgeks tegema, et suhe ei saa jätkuda, kui ta edasi joob. Hea variant on sellist meest filmida või lindistada, kui ta oma soga ajab. Siis saab talle seda kaine peaga lasta ja ta saab omad järeldused teha.

kummitus mis kisub juukseid – Issand, kui jube!

paljad erootilised tissikad naised – Sul läks vist Redtube ja Mallukas sassi.

romantiline abieluettepanek – Sellest ei tea mina küll kahjuks mitte midagi 😀

lapsele käega näkku – Palun ära löö oma last käega näkkku…

beebi ajab teki maha – Mari ka! See on täitsa hull, eriti kui ta juhtub meie vahel magama, et tema lükkab tekki maha ja mina ja Kardo külmetagu. Mina ei tea, miks see toimub. Kardo arvab, et Mari sai beebina lapsepõlvetrauma, sellest, et ma teda siis pidevalt kookonisse mässisin 😀

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta O.D. 27. november 2014 at 00:46

    Täiesti offtopic, aga ei oska ka kuhugi mujale oma küsimust poetada. Kas Milvi sööb liha? Näiteks, kui paneb võiku piistu, sööb ka singi/vorsti ära?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. november 2014 at 06:56

      Muidugi sööb

      • Avatar
        Vasta O.D. 27. november 2014 at 18:00

        Ja Mari ära söömise suhtes ei ole huvi näidanud? Või kasside?
        Ma küsin selle pärast, et kui kunagi küülik tahtis kassikrõbinaid süüa ja veterinaari käest küsisime selle kohta, siis öeldi, et isegi väikeses koguses ei tohi anda. Pmst, et too liha seal muudab jänksi räigeks kannibaliks, kes lõpuks meid endid ka öösel ära sööb 😀

  • Avatar
    Vasta meow 26. november 2014 at 11:17

    No ma proovisin ja panin ka guuglisse “lapse köha ajab närvi” ja tõesti tuleb sinu postitus, mis ei räägi küll sellest, et su lapse köha ajaks närvi, vaid lihtsalt sellest, kui Mari oli haige 😀 http://www.mallukas.com/2014/03/14/kui-sa-arvad-et-hullemaks-minna-ei-saa/ Guugli loogika.

    • Avatar
      Vasta Mirjam 26. november 2014 at 22:46

      Tegelt on google päris tark ja otsimisel on täiesti omad reeglid. Kui googeldada kasutades jutumärke “lapse köha ajab närvi” siis otsitakse konkreetset fraasi, kus kõik need sõnad esinevad täpselt sellises järjekorras ja kujul nagu sa kirjutasid. Kui kasutada ilma jutumärkiteta varianti, siis otsitakse iga sõna esinemist eraldi ja kõige populaarsemaks vasteks peetakse seda, mis sisaldab konkreetset fraasi aga otsitakse ka kõigi sõnade esinemist eraldi.
      Teades kõiki neid erinevaid reegleid on google otsingut võimalik oluliselt efektiivsemalt teha 😉

  • Avatar
    Vasta Pille 26. november 2014 at 09:58

    Ma just ükspäev vaatasin otsingusõnu, millega mu blogisse on jõutud ja tõesõna on vastik/rõve/kurb lugeda igasuguseid “vihkan oma sündimata last” või “ei taha enam elada” jms asju. Keegi kuskil meie seas päriselt mõtlebki selliseid õudsaid mõtteid.
    Ainuke asi, millest ma aru ei saa, on see, et mida nad guuglist leida loodavad? “Nahhui sa passid veel, tõmba nöör kaela” või?