Uncategorized

hirmus hea meel

9. jaanuar 2015

Elu on näidanud, et igale mõõnale järgneb tõus. Seda muidugi ainult juhtudel, kui mõõnale ei järgne veel rämedam mõõn, aga mul õnneks see kord joppas ja mõõnale järgnes siiski tõus. Lausa nii hea tõus, et ma olen hommikust saati naerul suuga ringi jooksnud.

Esiteks oli mul väga paljulubav kokkusaamine, tänu millele saan ma oma uhiuude märkmikusse kirja panna nii mõnegi TÖÖülesande! Mulle meeldib just see, kuidas ma täna igalt poolt lugesin, et enne hakkab Viljandis naftat purskama, kui Mallukas oma ilge blogiga kuskile tööle saab ja kes teda küll tahab. Vot kaege nüüd nalja, on küll selliseid kohti. Lausa väga edukaks peavad mu blogi, mitte ilgeks. In. Your. Face. Bitches!

137063568916-9437991

Teiseks käisin täna jälle Figura Line massaažis ja jõusaalis (kolmas kord sel nädalal!), nüüd lähen kohe ämmaga vanemate juurde lõhet sööma, nagu kord ja kohus.

Kolmandaks nägin ma täna mega hea välja. Ma tavaliselt eriti pingutada ei viitsi oluliselt, aga kui juba linna mindud sai, siis tegin veits näo pähe ja näedsa – linnas vilistas üks parm mulle järgi ja isegi jõusaalis pakkus üks noormees mulle sensuaalselt abi. Ma olen juba selline edev eit, et olgu kasvõi parm, peaasi, et keegigi huvi tundis*

Neljandaks sain täna hea uudise, et ka teine kass saadi kätte ja tuuakse mulle täna õhtul koju, et ta oma sõbraga ühineda saaks.

Viiendaks ootas mind koju jõudes eriti hea tujuga nubinake, kes minuga 20 minutit tagaajamist mängis ja muudkui lõkerdas ja lõkerdas ja üldse ei jauranud ega jorisenud.

Mind isegi ei heidutanud see, et ma koju jõudes avastasin, et Milvi on mu ainsa paksu sulejope ribadeks tuhninud. Järelikult leidis ta, et see on NII VANA jope (sain ta vist 10das klassis?), et seda on suht “mark” kanda juba.

*Peale Kardo muidugi 😀

Loe ka neid postitusi!

9 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Maarja 9. jaanuar 2015 at 22:19

    Jeeee! Nii hea meel lugeda, et sul rõõmus tuju on 🙂

  • Avatar
    Vasta S 9. jaanuar 2015 at 21:43

    Mis reisiga tegu oli? Saan aru, et Tenerifele, aga kuskilt käisid läbi ka teised blogijad..?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. jaanuar 2015 at 22:25

      tavaline puhkusreis

  • Avatar
    Vasta Idu 9. jaanuar 2015 at 21:30

    Minul on küll nii hea meel, et sul ikkagi läheb ülesmäge. Vahi kuidas võib ühe tegelikult ju võõra inimese elu mulle korda minna 🙂 , ja ei katseta sa siin midagi blogivaba nädalat! Mul on vaja seda päevast energialaksu , kus ma saan mõelda korra oma ninaotsast kaugemale 😉 .

  • Avatar
    Vasta Birgit 9. jaanuar 2015 at 21:19

    Pigem on ikka nii, et tänu blogile on lihtsam leida kontakte ja tööd. Paku ennast Anu Saagimile, ta on ju mingis portaalis peatoimetaja?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. jaanuar 2015 at 22:25

      Mul pole enam vaja kuskile ennast pakkuda 🙂

  • Avatar
    Vasta mammu 9. jaanuar 2015 at 18:46

    Niii tore !

  • Avatar
    Vasta Liis 9. jaanuar 2015 at 18:31

    Ah las lõksutavad lõugu, sinul läheb ikkagi hästi! Tubli and way to go!

  • Avatar
    Vasta kati007 9. jaanuar 2015 at 18:21

    See vist seotud,et kui oled ise rõõmsam,on laps ka rõõmsam. Ja kui ise näed maailma hallina siis on laps ka kurb ja pahur.