Uncategorized

kiida klienditeenindajat

14. märts 2015

Märtsis on kiida klienditeenindajat kuu ja mina kohe kiidan ka. Esiteks ma tahaksin kohe nimeliselt nimetada kaht taksojuhti. Ei mäleta mina, mis firma taksod need olid, aga nimed on neil Peeter Lomp ja Vello Võitra. Mõlemad olid nii toredad, sõbralikud ja väga meeldivad taksojuhid, et mul on lausa kahju, et ma neile näkku ei öelnud, et nad mu päeva ilusaks tegid. Järgmine kord ütlen!

Teiseks on siin Männikul Pihlaka peatuses üks rimi, kus töötab hästi sõbralik noor neiu. Reaalselt tervitab ta iga inimest nii rõõmsalt ja sõbralikult, nagu oleks tegu tema parima sõbraga. Ma kunagi isegi ütlesin talle, et ta on niii sõbralik, et kohe tore on tema kassasse sattuda. Tema muudkui tänas ja ütles, et rõõmus peabki olema. Ma isegi vaatasin ta nime, aga mulle ei jäänud see meelde. Hästi omapärane nimi oli…Kui keegi teab, siis öelge palun mulle ta nimi, sest ta on nii vahva!

Baieri keldris töötab üks ettekandja Eduard, kes on super sõbralik ja teab toidust/veinidest absoluutselt kõike. Ma isegi tegin temaga koos pilti, sest ta meeldis mulle nii hirmsasti.

photo-2-15-6907405Sõbrakesed, kiitke teie ka! Kus oli viimane koht, kus klienditeenindaja super hea mulje jättis?

Loe ka neid postitusi!

11 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kets 15. märts 2015 at 16:52

    Kiidan Vesivärava kohviku blondipäist müüjatädi (kes on mind teenindanud juba viimased 10-aastat aga nimi ei jää kuidagi meelde, häbi!) kes on iga päev, iga nädal, iga minut ja sekund valimatult iga kliendi vastu nii sõbralik, et ma olen tihti mõelnud tema kallistamise peale. Järgmisel korral ausõna kalistangi. Isegi tänaval vastu tulles teretas mind viimasel korral nagu oleks tegu omaenese pereliikmega.
    Mäletan, kuidas aastaid tagasi sai klassiõega külmal talveõhtul Vesiväravasse mindud ja kakao ning kook tellitud… Avastasime kahjuks, et rahast jäi puudu ja nii ma siis vabandasin ja palusin ainult kakaod ja üllatuseks toodi mulle lauda kook kah mille tarvis mul raha ei jätkunud! Proua ütles, et “raskel-rõskel ja külmal ajal peab ikka ligimest aitama!”

    Kellel tuju kehv ja kes parajasti Kadrioru kandis asju ajab – minge kindlasti einestama! Hea tuju garanteeritud!

  • Avatar
    Vasta B 15. märts 2015 at 12:39

    Mina kiidaks Tallinna Sõle Säästuka teenindajat, hallipäine vanem (aga väga nooruslik) naisterahvas, kes on alati nii sõbralik ja heas mõttes familiaarne. Ta on seal mõned kuud töödanud ja olgugi, et ei olnud alguses õpilasena kõige kiirem, valisin alati tema kassa. Ükskord klient minu ees ka kiitis teda ja küsis, kuidas nii raskel tööl vastu peab ning kassapidaja vastas, et töö on nii tore, töökaaslased ja kliendid toredad ning ta on väga tänulik, et üldse tööle võeti vanemas eas. Ühesõnaga kui muidu ma vältisin Säästukat, mis siis, et see mul üle tee praktiliselt on, siis nüüd on alati nii soe tunne sealt lahkudes. Veel kiidaks Kukeke bistroo ning Kalamaja Pagarikoja töötajaid. Ka alati nii säravad ja lahedad!.

  • Avatar
    Vasta lembit 14. märts 2015 at 19:19

    Eduard on vist ikka kelner, mitte ettekandja.
    http://www.eki.ee/dict/qs/index.cgi?Q=ettekandja&F=M

  • Avatar
    Vasta Caro 14. märts 2015 at 16:01

    Mustika Prisma kassapidaja Sirjet kiidaksin isegi. Super inimene, alati ta on seal viimastes kassades, kus reaalselt käib päevas kõige rohkem kliente läbi ja teenindaja peaks kõige rohkem väsinud olema, aga mitte tema! Enne oma vahetuse lõppu paaar minutit on temal ikka rõõmus meel ja hea sõna klientide jaoks.

  • Avatar
    Vasta Eva 14. märts 2015 at 13:36

    Selle toreda Männiku Rimi müüja nimi peaks olema YUUKI (ei ole kindel, kas kirjapilt sai õige).

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. märts 2015 at 13:46

      Jaa, oli jah midagi sellist!

  • Avatar
    Vasta eff 14. märts 2015 at 12:30

    Solarise R- kioskis ja Viru Keskuses Kalevi kommipoes on super toredad teenindajad:)

  • Avatar
    Vasta Sigrid 14. märts 2015 at 11:43

    Mustika Prismas on Sirje Rohtla ja Kristiine Prisma iseteenindusalas on Anne-Lees Haljas. Mõlemad on lihtsalt fantastilised teenindajad olnud ja seda juba palju aastaid. Alguses olid nad mõlemad Mustikas ja see oli minu kodupood, siis alati otsisin kus kassas nad asuvad. Nüüd aga on Anne-Lees Kristiines. Mõne jaoks on nad vb liiga familiaarsed aga minu jaoks on super vanaema tüüpi naisterahvad, kes teevad iga jumala kord tuju väga heaks. 🙂

  • Avatar
    Vasta viivika 14. märts 2015 at 10:16

    Kui üldiselt on Telliskivi Comarketi müüjad kõik väga hirmsad ja ainult 10% juhtudest kasutavad viisakusväljendeid nagu “tere” ja “head aega”, siis õnneks on seal üks noormees, kes on igati tore, viisakas ja sõbraliku pilguga 🙂 (See tundub võib-olla väikse asjana, aga ta lihtsalt eristub teistest nii suurel määral)

  • Avatar
    Vasta T 14. märts 2015 at 10:04

    Viimsi comarketis on kassas naine nimega Ülle. Väga sõbralik ja rõõmsameelne. Tal on isegi fb fännileht 🙂 https://www.facebook.com/pages/Maailma-parim-müüjatädi-Ülle/109487339121143 http://www.telegram.ee/eesti/inspireerivad-eesti-inimesed-kassapidaja-ulle-indre-keda-kliendid-armastavad#.VQPrVUKZbVo

  • Avatar
    Vasta Anu 14. märts 2015 at 10:01

    See ei lähe küll teenindaja alla, aga 5.01 kui ma pelgulinnas sünnitasin oli seal praktikant nimi oli Leiki vist äkki ja ta reaalselt tegi mu sünnituse sada korda lihtsamaks oli nii tubli ja tore ja vägev ja kui ma ta vaid üles leiaks siis ütleks talle endale ka, et ta valis 100% õige ameti! 🙂