Uncategorized

Ostupall hoopis

8. detsember 2007

Okei, kirjutan kunagi muul ajal sellest imelikust artiklist zoofiilia kohta. Aga seest kirjutan ma sellest ostupallist, mille pĂ”rgatas mulle sunniviisiliselt Mari😀

Minu hea ost: Minu hea ost, oli Manhattan Perfect Teint. Mis oli tĂ”epoolest lihtsalt ĂŒlihea puuder. Suutis isegi minu nĂ€olapi kaugelt kaunina tunduma panna. Ja kattis hĂ€sti kĂ”ik asjad, mis iganes nĂ€kku juhtusid tulema. Isegi selle Ă”udsa sinika, mis mu vend tekitas mulle kogemata mĂ€nguautoga nĂ€kku visates.t_6336183.jpg

Halb ost: Kuulub samasse Manhattani tootegruppi. Seekord siis Manhattan compact cream make up. Esiteks ostsin ma ta lolli peaga, kui mul sai otsa see Perfect Teint. Oma IQ-ga mis on umbes kuue kandis, arvasin ma naiivselt et see on sama puuder, ainult mustas karbis. SĂŒgavamatele inimestele vĂ”i nii.. Igatahes avasin ma puudri, ja see nĂ€gi vĂ€lja nagu tavaline karp puudrit, mis on kuus aastat vees olnud. See puuder oli rabe, seda ei saanud sealt hĂ€sti kĂ€tte, ja jĂ€i nahal vĂ€ga vĂ”lts. NĂŒĂŒd kasutan ma teda vahel harva peitepulgana, kui natukene nĂ€pu otsa panna, pole nii hullugi..manhattan_compact_cream_make_up__213959.jpg

Edasi sunnin ma kirjutama Liisi ,

Teist Liisi, ja Laurat, ja Mammut

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

JĂ€ta kommentaar