Uncategorized

1 november juba

1. november 2005

161-6116_img-3177896
Täna ma ärkasin siiski varem. 7.14. ma olin väga õnnelik, ma jõudsin ennast meikida, vuhhuu;D
Siis matas oli kontrolltöö, ma ei oskanud üldse;D Pireti ja Liisi ja Maarjaga tegime muinasjutte, nii et igaüks ütleb ühe sõna. Pärast ma toon teile näite ka. Igatahes, füüsikas oi põnev, elektrit õppisime ja ma lugesin hamletit. Täitsa tore oli. Geos võttis jälle õpetaja Juki autokaardid ära, st tahtis võtta, a ma ei andnud;D Kaspar tegi shokolaadist nööri, ja siis sõi selle ära, rõve. Inkas sain viie;D mingi dialoogi pidi esitama, ja ma olin niii närviline sest ma polnud õppind, ja piret oli õppind a ka oli närviline;D ja siis õpetaja ütles
” I will give you fives, you were trying SO hard” ja me tegimegi seda;D niiet ma saingi viie;D jehhuu. nüüd mul on juba kaks hinnet olemas;D viis ja neli inkas. Ja üks IKS eestikeeles, sest ma ei ole ühte tööd teinud. A ma teen järgi ja saan viie ja olen lõbus neid edasi. Eks.
Siis peale kooli läksime korraks Pireti poole ja ta pani koti ära. Sis tulime minukale. Piret harjutas kitarri, mina lugesin uuut cosmopolitani. Siis Piret õpetas mulle ka natsa mingit hanelugu;D
Piret sai kitarri;D JEEE;D igatahes. Siis me läksime koos nahka. Liis oli kaa ikka jah. Siis ma tegin maailma kõige rõvedama käevõru;D ma teen sellest kohe pilti ja panen siia, et teil saaks süda pahaks minna;D;D nii, ma nüüd tegin ära, kirjutan edasi ka:D ahjaa. enne nahka saime kaelapaelad ka;D;D Aga peale nahka tulime koju, hull matmise . “matmise” teema käis;D
oh jah, Täna me otsustasime et me lähme liisi ja kadiga marti jooksma;D ma olen vist ainuke kes läheb sinna maiteamillega:D kadi paneb lehmakostüümi ja liis karuvesti jms:D oh jah seda nalja küll. Ma nüüd peaks õppima, estas on vaja essee kirjutada.
ma teen seda nüüd.

ps. ma olen surev liik;D

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar