Uncategorized

minu NV;D

6. november 2005

4 november, reede

koolis olinii kuidas oli, ajaloost ja keemiast tulin ära, siis tulin koju vanni. siis läksin bussipeale. sõitsin jõhvi. Teepeal tahtsin ilgelt suitsu teha. Tulin maha nägin manueli. Me embasime ja läksime kuhugi taha suitsu tegema. Siis võtsime laenutusest filmi ja läksime bussipatusesse bussi ootama. Siis ma tahtsin veel suitsu teha. Manuel ütles et ärme siin tee, et lähme teeme seal pingil. Läksime ja tegime siis. Kaks naist möödusid. Me tegime edasi. Kahe min. pärast tulid naised tagasi ja ladusid märgi letti ja küsisid vanust, siis ma alandasin ennast veits ja lõpuks ütlesin et ma olen 15;D manuel tegi rauga suitsu edasi, kuurb. Ma ei saandki. Siis manuel soovitas mul minema joosta, kui politseiauto jõudis. Need naised vaatasid meid kurjalt ja arvasid et manuel räägib tõsiselt. A tegelt polnd nii. Siis istusime sisse. JA mul oli NII lõbus:D naljakas oli. suitsu oleks tahtnud teha, see politseinik oli venelane, ja ta ütles “kirjuta et sa ostab pakk ja paneb tasku” nii ma siis kirjutasingi, a tegelt panin kotti ju:D Siis saime sealt tulema, ja läksime uuesti peatusesse kus ma suutsin ennast alandada nats, tehes diana häält. siis sõitsime bussiga manueli juurde, ja ma tegin kohe suitsu;D oeh . siis vaatasime taevast kuningriiki ja siis sõime ja siis vaatasime the ringi. Enam see ei tundudki NII õudne;D igatahes siis ma vajusin magama.

5 nov. laupäev

siis ma ärkasin vara,ma ei tahtnud tõustasest manuel magas veel, a ta magas nii kaua et ma ei viiiitsind enam ja ärkasin, siis ärkas manuel ka. Ta häälitseb hommikuti.:D siis me sõime ja lasime ta vanematel tuua kaks filmi, siis ma tegin suitsu. siis ma ei mäleta,aaa ma vaatasin lõpp punkt 2-te. oh jah. siis tulid janno ja rimontas ja asko. siis nad sundisid mind kätekõverdusi tegema. oh jah. siis vaatasime tsäkkääsi ja siis mingit snuupdooogi filmi. joujou. siis vaatasime kristusekannatusi ka. siis ma nutsin.siis teised läksid ära ja me manueliga kritiseerisime reidis pilte ja vaatasime juhani pilte mujal mitte rates. siis ta kiiitis. siis me rääkisime muid asju ka. siis vaatasime bleeri vitside värki natsa. siis ma jäin magama ju.

6 nov.

ma ärkasin vara, manuel tahtis mind noaga tappa. siis me sõime ja vaatasime bleerivärkki edasi, ma lugesin dr, dolittelit ja siis sain manueli sugulastega tallinna.
sis tuli maarja siia. rääkis igast põnevusi. joujou

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar