Uncategorized

9 november, kolmapäevakesekene.

9. november 2005

noja-9893573
Oh seda lusti ja rõõmu ja joovastust. Eile streinds tuju on long gone!;D

Esimene tund oli kirjandus kus ma harisin ennast Lydia Koidulaga. Kena oli. Siis tuli mata, seal me saime eilsed tunnikontrollid kätte, ja ma sain NELJA!!! Ma arvasin et ma saan kahe või kolme. Oh, ma musitasin isegi seda tööd;D jehhhuuu. Liis sai kahe, sääd. Siis tuli venekeel. Mul oli vihik vannituppa jäänd ( õppisin eile vannis tabelit pähe;D ) ja siis ma olin kurb, a siiski ma tegin hoolsalt kaasa. Kleepisin oma Stiina vahelt plakati bikiinides neiust ka venekeeleklassi seina peale. Oh joy! õpetaja kohe palus seda kirjeldada ja oli änksi täis. Noh, ja õpetaja pani e-kooli märkuste alla mulle tänase töö eest “Tubli!” ja 5 ka!:D Ma olen nii häppi ja geiiiii:D
Inkad olid nagu tavaliselt, natuke naljakad ja natuke igavad ja natuke änksad. Ma sain eilse arvestustöö kätte, selle eest sain viie. Jeehaa. Ja pärast inkasid otsustasin natuke kurjust teha ja natuke teha kolmest tunnist vehkat. Siis ma tulin Maarja poole, kes on hullumas sest mingi saikõu Oolja otsija helistab Maarjale iga viie seki tagant;D naljakas, maarja röögatas telefoni ” JA NJEE OLJA”:D haha, numz.
Täna on näitering ka ja ma loodan et kõik läheb hästi:D

Ps!
Ma pole oma emaga ikka veeel rääkind. Juba kolmas päev on täna.
Joujou.
Ahja, ma panen siia pildi, mis Manuel mulle saatis. Ta tegi need siis kui ma eelminekord jõhvis olin.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar