Uncategorized

12 november

12. november 2005

puuma-1395721
mingi, tegelt juba 11.dal kutsus hendrik mind enda poole, a ma ei saand minna.
ja siis nüüd täna ma mõtlesin et võiks minna. henri tuli ka siia ja me vaatasime mingit väga paeluvat filmi ja jõime teed ja tegime suitsu. ma koguaeg mõtlesin kas ma lähen hendriku poole või mitte. a ma pidin ema ootama veel. ja siis ma ootasin ema ära, ja ütlesin et ma minen henri poole, sinna ta lubab alati;D ja siis ma läskingi. õues oli ülikülm. ja kui ma kohale jõudsin siis HENDRIKUT POLNUD PEATUSES!;D ma olin kurb, sest ma ei saand välja ka helistada. siis mulle meenus et ma saan tasuta smse saata;D seda ma tegin maarjale, ja maarja helistas hendrikule et ma olen kohal ja noh. siis nad tulid. Läksime seejärel sisse ja sõime pastat ja alustasime selle hullumeelse teoga- veinijoomisega. khm. naljakas oli, sest makaronid tundusid suured ja kuivad, ja siis ma ei tahtnudki neid, vaid piirdusin ainult veiniga. mida aega edasiläks, seda naljakamaks asi muutus. ma naersin ülikaua selleüle et hendriku veinipokaalis oli jupp. khm.igatahes, seejärel hülgasime me oma toidud ( peale hardo, kes oli tubli ja sõi kõik ära ) ning läksime tuppa suitsu tegema. akna peal tegime ja ma otsustasin juua oma klaasi tühjaks ( teise juba ) kui see otsas oli, ei tundunudki vein enam nii halb sugugi ja ma võtsin juba meeleldi kolmanda klaasi;D noh, sii nüüd tuleb mingi lünk mida ma ei oska kirjeldada:D ma tean et ma jõin veel midagi, ülut vb. ja hea et ma viidi ei teind. ja siis ma kaotasin oma käimisvõime;D ja vedelesin seal. ja mingi vahepeal olid kainushetked. aaga muidu rääkisin kogu õhtu vene aksendiga ja arvasin et ma olen puuma ja lakkusin ennast. oh jah. öösel umbes kahepaiku hakkas veits paha olla;D siis ma vajusin ära.

puuma jookseb 24/7

( ma leidsin netist hea puuma pildi.)

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar