Uncategorized

9 dets.

11. detsember 2005

issake-6898798
See oli siis selline kena reedene päev, my viiski mind linna vms, saime neste juures liisuga kokku. Liisu oli õue jooksnud jope ja maikaga. Nurm temast. Läksime siis sisse. Seal oli hullult inimesi ja kõik kalpsasid ringi ja olid niisama lamedad. Mul oli seal vahepeal imelik nõulaifida ja ma jälitasin liisut. Siis ma nägin Britat ja Birgitit ja Helenit. Da. NAd niisama harjutasid tantsuks ja ma passisin. Igatahes. Lõpuks istusime saali maha ja ma arvasin et mu eees ilusb ilus poiss nimega Shamtu. A tuli välja et ta on rõve. Aga siis ma veel ei teadnud seda ja aina passisisn,da. Igatahes Liisu ja Co tants sujus MINUARUST hästi, da. Igatahes, mingi Eliisat nägin kaa:*
Siis Liisu kaaperdas meile kaks suitsu ja me tulime minupoole. Seesama shamtu oli ka seal trollis. Haha, ja siis me jooksime nagu metslased 16 peale. “OOOOODAKEEEE”
See oli veits alandav. Minupool me tsättisime ja jõime teed ja manustasime tooteid ja põletasime küünlaid ja viirukeid.Kell 2 öösel tuli mulle idee üksteist meikida ja pildte teha. See oli VÄGA alandavv. Sest kui me valmis saime olime me nagu kaks vene litsi. Kontsadega ja rõedate hilpudega. Supertruper. Ja köögis tegime ka haigeid poose.
Igatahes. Siis tuli ema ja my ja me tulime magama.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar