Uncategorized

järgmine kord kui meil pohhui on..

10. mai 2009

..on meil pohhui ilma hammasteta:(

Igatahes 24-26 mai majutan enda juures 41-aastast prantslasenässakat:D See on see CS teema, et kui mina tahan öömaja, pean ma seda ka teistele pakkuma, seega ma sattusin selle vaese mehe otsa, keda ei taha keegi enda juurde, sest ta on niii vana:D Enamus CS on suht noored ja nii eksole. Aga jah mu ema on rõõmus ja arvab et nii põnev jaMy ka. Suur õnnelik pere- meie ja vana pranslasenässakas:D

Igatahes tööl oli tore ja peale tööd nii naljakas, aga samas kui meil järgminekord nii naljakas on, siis on meil seda ilma hammasteta:(

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Vari 25. aprill 2010 at 08:36

    nu voog juba leebus ja vari annab uusi variatsioone seal 🙂

  • Avatar
    Vasta Hanna 25. aprill 2010 at 08:36

    Vau, sa olid nõus seda veidrikku majutama… Ma pole iial ühegi CS kasutaja käest nii kahtlast meili saanud. Sa võiks sellest kogemusest siin kirjutada, jõle põnev oleks teada, mis kuju see prantslane lõpuks oli ja kas sa pidid tervet ta elulugu, kaasa arvatud neist vaestest isata jäänud lastest, kuulama.