Uncategorized

18 nov, reede

18. november 2005

Ma kirjutan hästi ruttu, sest ma kardan et mu nett kaob iga sekund:D
Enihau, ma läksin kooli, ja tegin järgi kaks tööd, mõlemad viie peale. Mis on hea;D
Ja avastasin et keemias olin kellegi vale vihiku võtnud ja blabla a siiski sain viie miinuse. Jehhuuu.
Jajah, siis mingi tuli ujumine. Me istusime Liisiga ujulas ja plaanisime koos sünnipäeva pidada;D
haha. sünnipäev on alles veebruaris a suva. Ja siis tuli käsitöö, ma hakkasin ka tegema lõpuks tikandit, mis teised juba pool aastat teevad. A nih suvaa. Ja mingi peale kässat oli bio.seal ma tikkisin. Siis läks Liis arsti juurde. Siis mul oli igav. Khm, ma ei mäleta enaaam.Peale Biod oli Keemia. Seal me tegime asju.. ma ei oska neid jälle.:D Maarja oskab, a noh, siis ma nats olin imelik, Maarja ka:D Ajaloos oli naljakas, õpetaja tsättis meiega ja rääkis kaspari nibukarvadest ja küsis kas kaspar ennast raseerib:D Ja õpetaja kõht on kohutaaav:D enihau, me tegime kahekesti meeletult rühmatööd ja kirjutasime mingi jutukese ja blabla.. Jaaa…sis tulime koju ja laulsime:
” Oh niisuta, niisuta paksu juuti.Kel silmist nii kelmikaid sädemeid lööb. Ei sellist küll maailmas kusagil leidu, kui saaremaa viinaga novembrikuu ööl” Ja see oli naljakas. A täna on reede ja ma tsillin vennaga üksi kodus sest mu ema läheb välja, ta ise ütles. Jehhuu.Eks ma siis nõulaifin ja õpin ja TIKIN:D a noh, pole miskit parata:D ( mu jalad valutavad)
( ma ei oska tikkida )

MU NETIJUHE ON KATKI!
netijuhe on sama mis võrgukaabel;D

ksaksasksaaa. kell on 17.14
Marko tuleb siia, ja Henri ja Piret ja Maarja.
Vb Marit ka:D
haha, teeme vesikat ja pilte ja oleme lahedad või:D

kui mu vaip ära põleb siis ma pärast kirjutan siia:D

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar