Uncategorized

Miks, väiksed lapsed… Miks?!

28. märts 2013

6218-1-7628716

Sõitsin ükspäev trolliga. Jah, ma tean, tundub nagu ma muud midagi ei teeks, vaid sõidaks ööd-päevad läbi trolliga mööda linna ringi, nagu need pensionärid, kellel pole oma päevade sisustamiseks muud teha. Aga ma tõesti sõidan tihti trolliga ja nõnda ka sellel kaunil päeval, kus ma langesin pahaaimamatult lapshuligaanide ohvriks.

Trolli astusid kaks last, üks võis olla mingi 6-7, väiksem poiss umbes neljane. Ma tegelikult ei tea üldse, kas need pakkumised ka umbkaudu täppi lähevad, sest minu arust näevad lapsed välja umbes nii:

  • Imikud (0-1 aastat)
  • Väga väiksed lapsed (1-6)
  • Lapsed (7-12)

Ja edasi on juba need määramatud pubekad.

Aga tagasi teema juurde..Astusid nad trolli ja mängisid kastanitega. Väiksem poiss loopis suuremat ja suurem väiksemat ja siis nad seal kilkasid ja lustisid. Ühel hetkel veeres üks kastan minu istme alla. See väike poiss üritas seda küll välja koukida, aga ei ulatanud. Ulatasin siis mina, helde inimesena, oma abistava käe ja võtsin kastani istme alt ära. Täpsustus, võtsin selle asja, mida ma kastaniks PIDASIN, istme alt välja. See ei olnud kastan, see oli sitt… See oli harilik külmas kõvaks läinud SITATÜKK!!

Ma ei teagi, kas need teised objektid olid siiski kastanid, mille sekka oli sattunud üksik sitatükike, või veetsidki need lapsed aega teineteist sitaga loopides. Igatahes oli see üsna…wtf kogemus. Viskasin selle sita maha ja olin veits nõutu näoga. Poiss korjas sita üles ja järgmises peatuses väljudes tänasid nad mind mõlemad.

Thank you, kind lady, for picking up my shit.

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Anonüümne 8. aprill 2013 at 16:24

    hahahahaha 😀 ja haha…ja …kurb tegelt.

  • Avatar
    Vasta Anonüümne 30. märts 2013 at 11:45

    HAHA, see mütsi peast ära võtmine õue jõudes, on küll väga täpne 😀 just just. Su postitused on mõnusad.