Uncategorized

Kas Mallu skoorib?

9. juuni 2010


Kuna ma lubasin purjus peaga, et ma vahel inglise keeles ka blogin, siis ma selle sissekande lõpus vb natuke teen ka seda. Igatahes lennusõit oli suhteliselt normaalne, ilm oli sydneys ilus aga Melpsis külm nagu Alaska. Või Eesti..mida iganes eksole. Igatahes jõudsin ma ilusti kohale ja mu majarahvas on väga lahe. Ben(kes on ekstreemselt kuum), ta vend Luke, kes juba ära läks kahjuks. Siis Andy ja Kate. Ehk siis kõik on väga tsillid ja me vaatasime rõõmsalt porni ja mängisime Liina saadetud sitatükiga. Siis ma veits vaatasin Scrubse nagu alati ja siis passisin kell 11 out, et ärgata kell neli MEELETU KÜLMA PEALE. Ehk siis ei olnud üldse lahe, arvasin et suren ära. Mul oli tegelt kaks plaani- hiilida Beni tuppa ja vaikselt voodisse pugeda, öeldes et liiga külm on(kahjuks ma ei teadnud, kus tema tuba on:D) või siis minna kööki ja juua salaja ära kogu nende alkohol. Millele oleks järgnenud siiski plaan üks. Kahjuks ma jäin uuesti magama ja plaan luhtus. Kell kuus ärkasin ma uuesti üles ja vaatasin lõdisedes Scrubse, kuni Ben ärkas ja mulle oma teki ja veel mingit kolm tekki tõi. Kuue tekiga oli päris soe juba ja ta isegi tuckis mu in, niiet elu oli ilus. Nüüd läksid Kate ja Ben tööle, mina ja Andy teeme lan pidu. Täna hakkame jooma ka, juba 30h pole joonud, võõrutusnähud hakkavad vaikselt peale tulema. Not cool.

Ehk siis ma varsti annan teada, kas ma skoorisin. Mida arvate teie?

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Rents 9. juuni 2010 at 05:25

    Mina arvan, et see on täiesti hilarious, et sa iga kord mu blogis kommenteerides sinna vale aadressi jätad (http://halavihikuke.blogpsot.com), nii et sellele klõpsides tuleb ette Mega Site of Bible Studies – sest olgem ausad, just Piibel on asi, mis meil kõigil sinuga seoses meelde tuleb.

    Jennyle peaks ka muidugi midagi ilusat ütlema lõpetuseks, sest nüüd on ju lootust, et ta loeb seda, aga mis ma ikka hakkan, ta ju niigi ilus.