Uncategorized @et

õhtu

18. November 2005


Noh,Marko ja Henri ja Maarja ja Maarja tulid ja me tegime indiid vesipiipu. Haha jumala naljakas oli. Mingi ma koguaeg kartsin et mu vaip läheb põlema. A ta ei läinud. Ja siis kõik tegid hullult pilte, ja mu ema ütles meile vahepeal etärge toas suitsu tehke. Siis me tegime ikka. Ja noh, siis me panime vesipiibu sisse piima, ja siis vahepeal see hakkas sealt välja tulema, ja oli naljakas, Marko pidi seda tühjaks pumpama, ja mu kodu oli piima täis;D
Muidu oli kena, naljakas kaa. Lõpuks nad läksid ära.Piret jäi.Me vaatasime saikõufilme ja häid filme ja rääkisime ja olime ägedad. Siis me jäime magama, ma pidin 76 korda üles tõusma sest vend nuttis ja ema polnd. Ja siis tuli mu ema mingi MEHEGA:D a mis siin ikka.

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

0 Kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist