Uncategorized

22. november 2005

sam-4968400
Da, tänu sellele, et ma koguaeg blogi kirjutan, tean ma alati mis kuupäev on. Varem ma kunagi ei teadnud. See on ju kena, teada kuupäeva.

Igatahes, hommikul ma nägin unes et ma olin sisse maganud, ja esimesse tundi hiljaks jäänd. Ja ma olin nii kurb kui ma ärkasin, sest ma arvasin, et see on tõsi. Aga see polnudki. See oli faik, junõu.
Ma ajasin ennast püsti ja külmetasin, nagu ma teen iga jumala hommik. See oli lausa meeletu kui külm mul oli, ma vahepeal mõtlesin, et äkki ma olen miskit sassi ajand ja olen nüüd Alaskal. A ma polnd. Noh, nagu tavaliselt tegin ma endale lurri tee. Ma joon kõike lurrilt. Teed ja kohvi. Ja kui saaks siis jooks veel midagi võibolla. Teele panen ma kolm lusikatäit suhkurt, mõnikord neli ka. Ja kohvile samapalju suhkurt ja üle 2/3 piima. Da. Thätsmi. Noh, siis panin kooliasjad kokku ja rääkisin veel veits juhaniga. Ta sai oma esimese aktipiltidega raamatu kui ta oli kaheksa aastane, thäts uaild. Ahja, ma sõin kaks röstsaia ka ära. Nälg oli ikka, a ma ei viitsind eriti rohkem süüa. Siis ma panin oma eskimojope selga ja hakkasin Maarja maja poole vantsima. Me läksime meeldivalt käsikäes kooli. Mingi talv on peaaegu ju? Ma ei mõista. Enihau. Esimene tund oli eesti keel, kus me pidime esitama kõne. Ma olin tessa. Ma sain selle eest viie ja e-kooli kiituse ka:

“Eesti keel ja kirjandus Esines kirjanduses väga hea kõnega! LEHTOJA, TRIINU”

Numz. Igatahes oli mul kena kõne ju, aga ma unustasin pooled asjad öelda, a mis siis. See ei loe, see on suva. Teine ja kolmas tund olid matad, kus ma ei oskanud MITTEMIDAGI, sest ma üleelmine tund puudusin. Numz. Ma hoopis harjutasin mata järeltööks, mul olid olemas mõlema rea tööd. Lõpuks olid mul juba lausa vastused peas ja teema. Agajah, mitteet selles üldse mõtet oleks olnd, a selles ei ole hetkel point. Sama mata kordamist jätkasin ma ka füüsikas, haha. Aga geos ma ei viitsind enam. Siis me mängisime KOLME autokaardiga sest ülejäänd olid lauapeale jäänud mul koju. Ja siis õpetaja võttis need kolm armetut kaarti isegi ära. ( ma varastasin tagasi need) Ja Liisiga leiutasime uue “kivi-käär blabla” teema;D See sisaldab : jänest,pulli, kobra, kaamlit. Pull on kõige parem, a jänes võidab pulli ära ja mingi list on meil olemas kumb tugevam on junõu. See oli naljakas. Maarja tegi mu ketsipaeladest punupatsi ka, ja lootis et ma kukun. A ma ei teinud seda kohe mitte üks teps. Ja siis me käisime söömas ja ma koguaeg tilgutasin endale jooki peale, ja jagasin kogu lauaga Dioleeni ja Kaspari räägitud nikujutte, mida ma füüsikas pealt kuulsin, kuna nad istuvad mu taga. Ja hmm, peale geod oli Inka, kui ma ei eksi.
Inkas oli nii jamaa, ma mõtlesin kogu tunni et ma tahaks seda kummi hammaste vahele toppida. Maarja peab mingeid imelikke kumme suus hoidma. Ja siis ta andis mulle ka ühe ja ma toppisin selle hammaste vahele ja surin vallu, ja siis ikkagi tegin seda uuesti. Vahepeal isegi panin keeleneedi sinna vahele kuidagi. A ma ei mäleta kuidas. Ja siis Merili ja Aiki naersid, sest ma rääkisin naljakalt siis. Da. See kumm on hetkel mu teksaste taskus, ootab kuni mul igav hakkab, siis me mängime jälle. Haha, mulle meenus just see vana nali: ” Kas sul on munsus?” Ja siis kui keegi vastab et “Ja” ( sest nad ei tea mis see munsus tähendab, KSAKSAKSA) ” siis sa küsid, MIKS tal munn suus on. Da, ma olen haige inimeseloom. A mulle lihtsalt meenus see, ma ei mõelnud seda ju ometi ise välja. Ahja, tagasi tulles selle mata töö juurde mida ma meeleheitlikult sada aastat kordasin, ÕPETAJA ANDIS TEISTSUGUSE TÖÖ!!!
Haha, ma mõtlesin et ma olen pimedaks jäänud kui mu kaunid silmad ei tabanud paberil tuttavaid tehteid. Da. A Piret polnd täna koolis, kurb. Homme vb on, kui pole siis ma küsin talt msnis kas tal on munsus. Ma küsisin just Maarjalt ka, a ta ei vastanud:(
Maarjaga seoses näitab minu Msn et maarja nimi on ” olen noku ots” msnis, a tegelt tal pole, ma ei tea, see on mingi müstika. Või siis tal on ja ta lihtsalt teeskleb et tal pole et ma tunduks endale saikõu või mis? Ja kui Maarjaga koju tulime siis me naersime ja ta ütles et minu elust võiks raamatu kirjutada. See võiks olla mingi tragikomöödia, sest lõpuks ma niikuinii suren maha. Ma ei tea ühtegi inimest kellel oleks nii saikõu elu olnud kui mul, kui ma kuulsaks saan siis ma teen autobiograafia, veel ma ei viitsi;D Haha. maarja küsisis ” munsus?” ehk siis ta ei tea sedavana nalja, ja ma saan naerda. Mh, ta ei ütlegi et tal on:(((( Kurat, oleks numz olnd kui ta öelnd oleks.
maarja, says:
mis on munsus?
Mari. says:
ütle kas sul on või ei ole
maarja, says:
sa oled nagu mingi algklassilaps 😀
Mari. says:
ma teaaaaan 😀

Da, nats olen. Igatahes tagasi tulles alandavate asjade juurde mis mu elus on juhtunud, või mis ma olen teinud:
* kerjanud Liisiga muna ja jahu
* kukkunud kooli trepil vastu seina
* saatnud kõigile inimestele TEN listis, enda pildid kogemata
* vahetanud rõdu all riideid
* tavaliselt ilusate tüüpide juuresolekul kukun või möirgan vms.
Ma ei viitsi rohkem näiteid tuua. Kõht on ka tühi, ma lähen teen teed ja palun Maarjat et ta ütleks et tal on munsus. HAAAA
Ta ütleski:D:D::D:D:D:D:D

maarja, says:
sa oled nii alaarenud täna:D maimõista. onjahononononon 😀
Mari. says:
JEEEE 😀
Mari. says:
sul on MUNN SUUS 😀

Ma olen vist puudega.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar