Uncategorized

mõnikord lihtsalt on uut madratsit vaja*

27. juuni 2023

Mina ei mäleta, kes see naistest ükspäev chatis jagas mingit tiktoki sellest, kuidas peale lahkuminekuid on viisakas endale uus voodi osta. Uut voodit ma siiski osta ei tahtnud, sest need maksavad neeruhinda ja mu praegune voodi pole isegi mitte paari aastat vana, aga uue madratsi mõtteid olin ma juba tegelikult enne mõlgutanud. Seda lihtsalt selle pärast, et lõpuks ometi on kõik lapsed omadega sealmaal, et on oma öistest õnnetustest välja kasvanud. Ja kuigi ma seda eelmist olen aurupuhastajaga küürinud, siis 100% puhtaks ma seda saanud pole.

Muidugi nii hull see seis ka pole, et tingimata VAJA oleks uut madatsit, aga kui ma paneme juba need kaks asjaolu kokku pluss veel selle, et ma olen kõige suurem reklaamiohver läbi aegade, sündis mul uus idee, et mul ikkagi on VAJA uut madratsit ja justnimelt seda Dormeo DNA madratsit, mida Marimell kiitis.

Mul oli aastaid Napsie madrats, mille ma samuti omal ajal Marimelli soovituse peale soetasin, mistõttu ei kahelnud ka kordagi selles uues fancys DNA madratsis. Või noh… ma alles täna tellisin selle ära, seega ma ei saa veel teile midagi garanteerida, seda teen siis, kui madratsi ükskord kätte saan. Täna saan teile ainult rääkida tellimisprotsessist ja muidugi saan teile anda ka sooduskoodi, aga nüüd kõigest järgemööda.

Esiteks on Dormeo DNA täiesti personaliseeritud madrats. Eks igaühel on omad magamisharjumused ja mingisugused hädisemad kohad, mille vastu võibki muuseas madrats väga edukalt aidata. Mul näiteks valutas kunagi aastaid alaselg – seda hetkeni, kuni sain endale Napsie. See oli selline veidi tihkem isend ja peale seda ma ei mäletagi, kas mu selg enam üldse valutas. Vist mitte?

Küll on mul viimasel ajal kogu aeg häda, et mul on öösiti mega palav – tuleb välja, et isegi seda saab madratsiga regullida. Kuidas? Seda saan ma jällegi öelda kuu aja pärast. Ma muidugi olin veel nii kaval, et ma ei personaliseerinud seda mitte ainult endale, vaid peikale ka. Julged sammud siin selle kohta, et me pole kuu aega kooski olnud, aga noh ma pigem tahtsin oma ellu vaheldust ja kujundasin oma uue madratsi nii, et minu pool on veits pehmem ja tema pool veidi kõvem. Ja kui mulle pärast juhuslikult tema pool rohkem meeldib, siis noh, vahetame pooled kenasti ära😁.

Ma tegelikult isegi ei tea, mis hädasid tal on (ei tule meelde küll ühtegi), peale sellise väikse asja, et ta on kassiallergia. Inimene lihtsalt suutis endale valida ideaalse naise, mis sinna ikka teha saab. Mulle küll eriti ei tundu, et see ta elu super palju mõjutaks, aga meist kahest ei ole ka mina see, kes neid allergiarohtusid sisse sööma peab. Ainus, mida ma omalt poolt teha saan, on see, et hoian magamistoa ust võimalikult palju kinni ja hoian kasse vähemalt voodist eemal. Mitte, et see alati edukas oleks😁.

Igatahes mulle tundub see viimse detailini personaliseeritud madrats idekas just neile, kellel on mingisugused valud/probleemid. Nt ma mäletan, et nende seljavaludega ei olnud super hea magada. Ja samal ajal valutasid mul puusad ka, aga noh, kui ma õigesti mäletan, siis ma olin ka rase ja mingi 25 kilo raskem ka, kui praegu, nii et mis ma ikka imestan. Samas kui kellelgi teist on vanematel/vanavanematel mingisugused ihuhädad, siis uurige järgi, kui vana nende madrats täpselt on. Sest kvaliteetse, korraliku ja personaliseeritud madrats võib nende unekvaliteeti ja tervist ikka korralikult tõsta. Sama muidugi kehtib teile endale ka 😁 Seega kuni 14.07 on mul teile pakkuda kood MALLUDNA ja saate 20% allahindlust!

Ülejäänud update saan teile anda siis, kui mul madrats käes 👌

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Piret 3. juuli 2023 at 12:12

  Ma ei tea mis häda sellel dormeol jälle on, aga ju siis on su koodiga liiga palju tellijaid, sest praegu antasse närused 5% alet “MALLUDNA” sooduskoodi lahtrisse sisestamise järel, seega tuleb loobuda, olgu ta nii hea kui tahes 🙁

  • Mallu
   Vasta Mallu 3. juuli 2023 at 12:50

   Uurisin asja ja nad pikendasid koodi MALLUDNA aasta lõpuni (20%!!)

 • Avatar
  Vasta Ceissy 28. juuni 2023 at 11:48

  Kusjuures, ma tegin hiljuti selle vea, et müüsin oma vana Dormeo Imemori Silver madratsi maha ja võtsin mingi uue suvaka vedrumadratsi. Elu suurim viga! Aga noh, samas see vana madrats seostus ka mulle vanade suhetega niiet ma olen nii häppy, et saan endale uue madratsi pealetikitud nimedega ja puha. Naersin oma peiksiga, et nüüd me ei saa lahku minna, sest kust ma võtan uue kuti sama nimega 😀
  Tellisin juba selle Dormeo DNA madratsi ära -10% soodukaga, aga nad olid nii toredad, et andsid mulle nüüd -20% soodukat, kui mainisin sinu postitust 😀 Hea soodukas mallu, tänan! Ja veel nii õigel ajal ka 🙂
  Jään ka oma madratsit ootama, kuu aja pärast max peaks kätte saama.

  • Mallu
   Vasta Mallu 28. juuni 2023 at 12:13

   Ma isegi ei teadnud, et need nimed, mis seal süsteemis sisse paned, madratsile tikitakse 😀 Ma muidugi panin sinna lihtsalt “peika” et ta nime screenis näha ei jääks 😀 Seega teoorias ma saaks lahku minna küll, aga krt, ei taha 😀

   • Avatar
    Vasta Andrus 4. juuli 2023 at 12:19

    Napsiest sai dormeo dna ja 300.- sai 1300. -, 🤣 Pole ju paha äri!

    • Mallu
     Vasta Mallu 4. juuli 2023 at 17:54

     Täitsa erinevad madratsid kaa 😄