Uncategorized

kingid ja kuused ja kassid

23. detsember 2013

aYbQdnm_460sMeie kuusk on igatahes nõuks võtta koheselt peale jõule sussid püsti visata. Ei tea, kas on asi selles, et me ta otsa maha ei saaginud, või ei ole Kardo teda piisavalt kastnud, või on kassid temaga liialt pistiitanud. Igatahes kuusk sureb mu silme all ja iga väiksemagi aevastuse peale heidab endalt maha 4747 kilo okkaid.

Eile leidsin kuuseokkaid ise dušši all käies ja seejärel Mari mähkmetest. Kasse paitades. Kingikottidest. Siin majas pole kohta, mis ei oleks kaetud kassikarvade või kuuseokastega.

Mõned kingitused olen ma tegelikult juba kätte andnud  – esimesed õnnelikud kingisaajad olid ikka kassid. Nimelt vaatasin ma, kuidas Joss elu eest kuuske rapib ja otsustasin tema paki lahti teha. Seal sees oli see hiir, mis on traadi otsas. Et asja põnevamaks teha, rebisin ma lahti ka kasside ühiskingituse (snäkid ja palderjanisprei) ja pihustasin viimast igale poole. Tulemuseks – narkouimas ja mõnulevad kassid.

Ka eile pihustasin ma seda hiire peale, mistõttu Kurg kohe sinna rullima läks.

kurrrgKes nüüd viitsib neli minta hõõruvaid, rullivaid ja lakkuvaid kasse vahtida, siis andke takka:

 

Lõpetuseks eelmise postituse jätkuks sattusin ma Briti blogi peale, kus ta kirjutab, et ta veel aasta tagasi luges mind, sest siis ma olin südamlik ja naljakas. NÜÜD, seevastu, olen ma üks südametu siga, sest ma julgesin öelda, et minu jaoks on ilublogid mõttetud. Tsiteerin: “Mina arvan, et kui sul on tuhandeid lugejaid, siis sa pead natuke valima, mida sa kirjutad.” Miks ma pean arvama, et ilublogid on awesome, kui ma ei leia sealt midagi enda jaoks (kui nad just loomapilte ei pane!). Kas ma solvasin kedagi oma lugejatest? Oeh.

No…kassib ära raisk. Küll on tore, et vanasti ma naljakas ja südamlik olin. Vanasti ei olnud mul tuhandeid lugejad, vanasti võisin ma oma arvamust avaldada. Olla naljakas. Nüüd olen ma üks vana, kibestunud huulepulgavihkaja….

Ah, ärge kuulake mind. Vahtige kasse….

 

Loe ka neid postitusi!

26 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kerly 24. detsember 2013 at 15:39

    Kuidas oleks võimalik su postituste parooli saada ?

  • Avatar
    Vasta Helena 24. detsember 2013 at 10:14

    Häid pühi!
    Kuusk on nagu roos. KINDLASTI tuleb ära lõigata enne vette panemist vähemalt 5 cm jupp. Ta tekitab muidu sinna korgi ette ja vesi enam edasi ei lähe. Lisaks tuleb kuusk panna esimese korraga sooja vette.

    Aga su elu ongi muutunud ja mida rutemini sa seda endale tunnistad, seda enam sa saad seda kõike nautida. Need lapsevanemad kes kinnitavad, et lapse sünniga nende elus midagi ei muutu – luiskavad või ongi rongavanemad. On noori, kes annavad lapse iga reede õhtu vanavanematele ja vanavanemad viivad esmaspäeva hommikul lasteaeda, kust siis lapsevaemad neljal õhtul nädalas oma lapsega tegelevad. Nemad kinnitavad, et midagi pole muutunud. Elu lapsega muutub koguaeg. Tuleb toredaid ja veel toredamaid aegu ja tuleb ka aeg, kus ta lausa tahab vanaema juurde ööseks.

    Sina aga tunne elust ja perest rõõmu, täna oled sa selline nagu sa oled ja elu esimesed paar aastat paraku naine kaotabki natuke oma identiteedist lapsele, aga usu, see kõik tuleb tagasi ja sa oled võimsam kui varem, need väikesest suust öeldud siirad sõnad, et emme sa oled nii ilus on kulda väärt.
    Ja armumisest, see ei kao kuskile. Usu, oma mehesse on võimalik korduvalt armuda 🙂 Korduvalt vihastada jne. Meie oleme koos olnud peaaegu 20 aastat.

  • Avatar
    Vasta Siky 24. detsember 2013 at 02:43

    Noh, mina ei arva, et sa südametu bitch oled sellepärast, et sa ilublogidest midagi ei arva. Ma ei ole ka veel nende võlu avastanud. Inimesed ja isiksused on erinevad, küll on hea, et kes soovib, loeb Malluka blogi ja kes soovib, kellegi ilublogi. Lihtne ju!! 😀
    Las külakoerad hauguvad, karavan läheb ikka edasi 😉

    Ilusaid pühi lähedaste keskel, Mallukas! 🙂

  • Avatar
    Vasta Johanna 24. detsember 2013 at 01:38

    Viitsid sa kirjutada, mis pudeli etiketil? kirjas on?

  • Avatar
    Vasta K 23. detsember 2013 at 22:16

    Kust palderjani osta saaks? Prooviks ka kassi peal 😀

  • Avatar
    Vasta Kea 23. detsember 2013 at 21:11

    Ma lugesin ka seda Britti postitust.
    Väga veider kui keegi arvab et, sa oled südametu sest sulle ei meeldi see mis teistele 😀
    Aga olgem ausad kõike ei saagi ju ülistada, ja meil siin maailmas ongi liiga palju mingit kräpp mida poleks vaja 😀

  • Avatar
    Vasta Kai 23. detsember 2013 at 16:53

    Hehehheee- ma kinkisin oma kassile sama mänguasja 😀

  • Avatar
    Vasta Krista 23. detsember 2013 at 16:33

    Mul on tunne, et sul on igav. Sa vist istud päevad läbi Mariga üksi kodus ja kuna su elus puudub hetkel mingi vaheldus siis sa kisudki tüli ülesse, tunned et oled õnnetu. Mine kuhugi beebikooli või Mariga ujuma. 🙂

  • Avatar
    Vasta M. 23. detsember 2013 at 16:20

    Appi mis siin toimub..
    Ma nagu ei saa aru kuidas inimesed saavad kirjutada, et sa neile meeldisid enne rohkem, kuid egas nüüd ka viga pole. KÕIK INIMESED MUUTUVAD, MITTE KEEGI MEIST EI JÄÄ SELLISTEKS NAGU ME NOOREMANA OLIME… nii et pika lausega- mulle väga meeldib Su blogi, mind väga ei huvita kui palju erinev sa enne olid, sinu teemad nii lastest kui ka elust enesest on huvitavad ja palun liigume edasi.
    PS! Ilublogisi on kohutavalt palju, KOHUTAVALT palju, liigagi palju ja kisub juba igavaks ära, ning iga ilublogija võiks seda teada! Ning samuti moeblogid!
    Mallu ära kassi ning ära võta kõike tõsiselt!

  • Avatar
    Vasta Liisu 23. detsember 2013 at 16:00

    Mallu kallike! Ära sina nüüd muutu ka Kristiina biuuuti kaheks. Kes lõpuks oma nutu ja halaga kutsub kõik heiterid enda ümber kokku. Lase edasi ja ole selline pohhuist edasi nagu sa kunagi olid 🙂

  • Avatar
    Vasta Stine 23. detsember 2013 at 15:30

    Tegin süüteroose su õpetuse järgi. Kaunistasin sädeleva küünelakiga ära ka veel. Supper ägeda kingituse idee andsid! 😀

  • Avatar
    Vasta Marleen 23. detsember 2013 at 15:20

    Sa oled nii armas Mallu, kuidas Sa oma kassidest ja Marist räägid. Kurb on lugeda, et sul raske on ja kass on peal, aga ma olen kindel, et see läheb üle. Sa oled tugev ja saad hakkama 🙂 Kallid teile sinna.

  • Avatar
    Vasta Birgit 23. detsember 2013 at 14:39

    Kuuskede okaste ajamine pidigi sõltuma aastast ja sel aastal kurdavad kõik, et kuused pudenevad. Meil ka, ülitihe ja ilus kuusk, aga tundub nagu oleks 3 päeva asemel juba 3 nädalat olnud toas.

  • Avatar
    Vasta Britt 23. detsember 2013 at 14:29

    Kirjutan siia igaks juhuks sama, mida Sinu kommentaari vastuseks enda blogiski:

    “Mina lihtsalt ei leia Sinu postitustest enam seda südamlikkust, mis seal varem oli, postituste üldine toon on kuidagi kuri ja mulle tundub, et Sa teed tihti liiga rutakaid järeldusi ega mõtle öeldut läbi. Ma ei arvagi, et keegi peaks blogima neutraalne olemisest, aga blogida sellest, kui nõmedad on ilublogid… minuarust pole see teema, mida sellise teravusega käsitleda.

    Mina vähemalt arvan, et teravalt ja ausalt kirjutatud postitused mõjuvad ainult siis, kui neid on vähe, kui kõige eest võitlemine samamoodi käib, siis see minule isiklikult ei istu. Ehk siis MINA ISE pole enam sinu blogi sihtgrupp, muud midagi :)”

    Ja see, et suure lugejate arvu puhul tuleb valida, mida sa kirjutad, käis tegelikult konkreetselt ühe teise teema kohta, aga ma ei tahtnud asjast tüli tõsta.

    Aga kui sa kirjutad, et sind paljud asjad viimasel ajal riivanud on, siis võib-olla ongi asi selles, et sa suhtud asjadesse kuidagi negatiivsemalt ja seeläbi oled ka ise õnnetum. Ma tean täpselt, mis tunne see on, sest ma olen oma blogis kunagi kriitiliste postituste eest niimoodi sõimata saanud, et vähe pole. Siis hakkasin järele mõtlema, millest põhjendamatult kurjalt kirjutada tasuks ja asi muutus paremaks. Kõike head sulle!

  • Avatar
    Vasta K 23. detsember 2013 at 14:07

    Mina isiklikult ka Briti kommentaari südamesse ei võtaks – tema isiklikult arvas nii oma blogis, avaldas arvamust ja kogu moos – ei vihka ta sind midagi (blogi kaudu tundub Britt väga armas ja südamlik), lihtsalt nentis fakti, et tema jaoks on sinu blogi muutunud. Võta asja kaine mõistusega – kõik on ju kõikse paremas korras :)))

  • Avatar
    Vasta Kel 23. detsember 2013 at 13:55

    Mis see palderjan kassidele pakub? 🙂

    • Avatar
      Vasta Ave 23. detsember 2013 at 15:09

      no pehmelt öeldes – veits horneyks ajab 😉

  • Avatar
    Vasta meow 23. detsember 2013 at 13:52

    Ma armastan seda, et sa nii väga kasse armastad ja ei ole jätnud neid tähelepanuta, nagu sageli juhtub kui beebi majja tuleb. Ja sina ära masetse enam, kõigile ei saagi meeldida. Ja suuremale osale sa ju nagunii meeldisid enne ja meeldid ka edaspidi. Ilusaid pühi teile!

  • Avatar
    Vasta jeesuke 23. detsember 2013 at 13:43

    kuigi ma usun, et mingi anonüümiku kommentaarid sinu meelt ei muuda 😀 mind küll ei kotiks, kui ma praegu mõtlema hakkan. tore oled ikkagi
    häid jõule teile!

  • Avatar
    Vasta jeesuke 23. detsember 2013 at 13:42

    kuule, rahune nüüd maha nende heiteritega, britt ju tegelikult ütles kenasti, et TEMALE enam ei meeldi ning tal on ju samasugune õigus seda öelda, kui SULLE enam/üldse ilublogid ei meeldi. tal on oma arvamus ja ta sõnastas selle täitsa kenasti ja viisakalt ja teid mõlemat lugedes (sind isegi rohkem, sest britt ei tooda lihtsalt eriti enam) tundub mulle, et sa nüüd veidi reageerid üle.
    ta ei vihka sind ja ei kutsu sind ka südametuks seaks. muidu sa meeldid mulle ja ma olen päris tihti su vaadetega nõus ja ma arvan ka, et sul on õigus kõike blogida (nt ka seda, kuidas Hitleril õigus oli vms, kuidas iganes soovid), aga veidi.. lapsik? on nüüd nii, et AH tema ütles ja mina nüüd alles ütlen vastu.
    ära muutu lapsikuks, ole edasi samasugune vägev naine, nagu sa ennegi olid!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 23. detsember 2013 at 14:09

      Ega ma ju ei öelnudki talle miskit vastu, või mis? Ja ega ma tean, et ma võiks mitte välja teha, aga tuju on viimasel ajal selline, et kõik nagu…riivab kuidagi.

  • Avatar
    Vasta Eneli 23. detsember 2013 at 13:41

    Kust sa selle palderjanisprei ostsid? 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 23. detsember 2013 at 14:10

      Haabersti Rimi loomapoes. Mingi 2 euri maksis.

  • Avatar
    Vasta Haldjapiiga 23. detsember 2013 at 13:34

    Kuusele vist soovitati sprite’i veele lisada? Kas olete ikka kastnud? Mu oksad joovad liitri vett päevas. Samas täheldasin, et need millel enne vette pistmist alt otsa ära ei lõiganud pudenevad, teised on seda nägu, et nende poolest elavad nad kasvõi jaanini!

    Mallu, need tuhanded inimesed tekkisid, sest sa olid sina ise. 😉

  • Avatar
    Vasta liisur 23. detsember 2013 at 13:32

    nii nummid paksud kassid 🙂