Uncategorized

kui kaua muidu surnud kätega ok elada on?

21. november 2023

Ma olen enam kui kindel, et siin on meditsiinitaustaga inimesi ka lugemas, seega pliis andke mulle heaga teada, kas ma pean oma ülejäänud elu sandina veetma, või mis värk on. Ma siin mainisin vist kah, et teel Egiptusesse suutsin ma kõik need viis tundi ÜHES asendis jutti magada. Panin kenasti pea selle laua peale, käed enda pea alla ja põõnasin, nagu homset poleks.

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kats 22. november 2023 at 10:04

  Jamh, ulnaarnärvu kahjustus 😀 pane endale juba aegsasti füsio juurde aeg Eestisse ära

 • Avatar
  Vasta Susan 21. november 2023 at 23:36

  Ma tean inimest, kes ei saanud enam pilli mängida pärast käe ära magamist. Võib jäädavaid kahjustusi saada küll.
  Aga ma ei tea, kui leivnud see on, võibolla üks miljonist.

 • Avatar
  Vasta Liz 21. november 2023 at 23:20

  Pole arst, aga endal sarnane kogemus, kuid väiksema piirkonnaga, rasedana kandsin koguaeg plätusid ja peale rasedust panin tossud jalga ja läksin parki jalutama. Tegin tunniajase jalutuskäigu, tossud tundusid kyll nagu pigistavad varba juurest aga mõtlesin et on okei, sest pole neid ammu kandnud. Kodus tundsin, et suur varvas on nii tuim ja imelik. Kaotasin ühest suurest varbast tunni ajase jalutuskäiguga tunde. Käisin arstil kaa mõnda aega hiljem, aga ta arvas, et närvikahjustus tehtud ja enam midagi teha ei saa. 3 aastat möödas ja mu varvas on ikka tuim.
  Soovitan kiiresti arstil käia igaks juhuks, mitte liiga kaua oodata ja ehk täiega masseerida ja mudida oma kohti, äkki ikka paraneb.

 • Avatar
  Vasta M. 21. november 2023 at 22:00

  Ilmselt on küünarluu piirkonnas lihtsalt närv pitsunud ühes asendis magamisest. Ohtlik ei ole aga võtab ikka üksjagu aega, et närvirakud taastuksid🙂

 • Avatar
  Vasta Tume 21. november 2023 at 20:44

  Hei! Mul oli sama asi egiptuses- MEGA RÕVE TUNNE! Kuid ma sain teada, et mul tekkis sealse toiduga mingi vitamiinipuudus mida ma kodus tarbinud olin ja seal “niiöelda dieedile” läksin ja alko aitab kaasa ning mingi ainevahetuse teema juurde. See oli see mis mulle öeldi 🙂 aga mul olid sõrmed mis olid surnud pikemalt kui käsi (see oli mingi 2 päeva) aga sõrmed surisesid valust mingi nädala v? Kutt vaatas mind nagu mingit debiilikut ja käis soius ringi, et ma kujutan ette omale päiksest juba asju.

 • Avatar
  Vasta Mari 21. november 2023 at 20:09

  No mul juhtus põlvega 3 nädalat tagasi sama asi ja ikka annab tunda 😀