Uncategorized

25. november 2005

Eile ma sain umbes neli lehte näidendit kirjutatud. Da, ja magama sain ikka mingi pool 12. Haha. Priitu ma ei kirjutand, ja ei õppind ka. Enihau, vaatasin filmi ja ootasin ema. Ta läks korraks poodi, kell pool 9. Kui ma magama jäin siis polnd tedaveel tulnud. Naiss. Igatahes, tänane päev oleks muidu suht jama ja luhtaläind kui ma poleks näind oma vapustavat und, lihtsalt EBANORMAALNE mis asju ma unes näha võin – ja näengi ju;D Da, seal oli juhan ja maarja ja marit ja ats;D Da, ma vajan abi. Koolis oli suht jama. Eile Lagle traumeeris mind ja ütles et ta tsoppis oma juuksed maha, a tegelt ta polnd seda teinud, a ma uskusin. A tüüp töötles oma pilti nii et teised arvaks et ta on päriselt lõigand- selle peale ütleks et mõnel on vist kodus vääga igav. A õuvell. Ma pidin täna ju vara kooli minema a mu ema äratas mind 8.2o a õuvell. Mu ema on uaild biist.

Ahja, homme on Hendriku sünna kus ma saan nii vähe olla. Mh. Ma pean koju tulema last hoidma, mis saaks veel kenam olla, või mis? Enihau, me Liisiga koos mineme ja oleme õnnelikud.

Ma tahaks juba näidendit edasi teha, a ma ei saa enne kui Henri ei tee edasi ja saada mulle.A eks ma ootan siis. Süüa tahaks kaa.

Ahja. Henri rääkis naljakat asja.

Henri says:
tead, me oleme ühtekad
Mari. says:
kuidas
Henri says:
ma tegin täna pärast kirjanduse tööd suitsu meie kooli suitsukohas ja siis tuli sinna erariietes abiment, lehvitas dokumenti ja mölises
Mari. says:
haha, ja mis tegi ?
Henri says:
küsis nime ja vanust . ja siis läksime õppealajuhataja juurde keda polnud kohal ja siis läksime õpetajate tuppa kus öeldi et jah, me oleme selle kooli õpilased . ja siis õpetajad jumala naersid seal et a.la. kas teil paremat pole teha kui gümnaasiumiõpilasi kiusata . siis see mees ütles et pohhui ta jätab asja kooli hooleks ja läks minema .

Nurm või mis. Da. Miks MUL nii polnud:D

Vaadake kõik homme ETV-st kell 23.55 Tuulest Viidud eksja. Ma vaatan, düüd.

Juhan says:
ja siis seal oli.
MAYDAY!
MEIIDEIII”
MEID EI KOTII!

See oli ka fanni.

Ma nälgin kohutavalt. Ja ujumises sain viie täna. 50 m ujumine. Aah, ma mõtlesin et ma suren pärast seda. Lihtsalt õudne. Ohjah. Ahjaa, ma unustasin ujumismütsi koju täna, ja siis õpetaja mõnitas mind ja andis laenuks mingisuguse mis meenutas kiivrit ja oli roosa, a pärast andis normaalse. See oli kohutav. Da.
Ma lähen otsin sööki. Ma tahtsin kohukest leida, leidsin ka. A ma olen sunnitud sööma seapraadi. Mhh.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar