Uncategorized

9 dets

9. detsember 2005

Igatahes, eile ma läksin peale kooli Liisuga linna. Istusime veits kompressoris, ja ma ajasin endale koka sülle. ( coca-cola, mitte mingi paksu kokaonu) ja siis mul olid püksid haigelt märjad. Da. See ei olnud nurm. Siis ma hjõõrusin ennast salfakatega ja see nägi kahtlane välja, a noh oh well. Liisu naeris mu pihta kuus aastat. Igatahes, siis helistas Henri ja me seadsime sammud kino poole. Istusime maha( ma olin keskel,jeeeee) ja vaatasime filmi, vahepeal ( kõige tähtsama koha peal) käisin ma muidugi vetsus ka;D Igatahes, Liisu tõmbles kui draakonid lendasid:D Jou. Igatahes, pärast filmi läksime kompressorisse kus oli soe ja hea ja me jõime kokat:D
Seekord ma ei ajand teda ümber. Da. nägime “malluonrate”t ja laglet ja muid loomi. Lagle rääkis kuidas mingi narkar talle jogurtit ja keeksi pakkus, haha. Ma ka oleks võtnud. Igatahes. Lagle ja Henri läksid minema ja me jäime sinna. Ahja,SIIS mul läks hoopis koka ümber, enne ei läind:D Igatahes. ME sõime kartulipalle jne. Läksime saiakasse ka ja siis kojuu:*
Kodus ma niisama olin ja Juki rääkis et tal on küünelakimürgitus ja ma ei uskund teda ja läksin magama:D

TÄNAAA.
Hommikul.ärkasin kobedal ajal ja niisama olin lahe. Avaldasin rõõmu selle üle et ka täna hommikul juhan elus oli. A ta oli poolelus. Sest ta oli oma eilse mürgitusega miskit välja ropsind:D Haha, siis ta kraamis seal, ja oli kurb. Ja siis ma jäin kaheks tunniks veel koju et ta ei oleks haige ja üksik:DJa sis me olime jippii joonistustoas ja seal oli naljakas. Da,
“Mari, ütle mulle msnis ette”
“OKEI”:D
Da, keeegi ei tahtnud meiega ühes toas olla ja me jälitasime mingit poissi.Naljakas oli. Siis ma läksin kooli. Seal oli talutav. Oh jah, tulin koju ja igav oli. Nurmnurm.
Igatahes kell on hetkel 17-11 ja varsti peaks ema ja my tulema ja viima mind liisu tantsuvõistlustele:D ja siis me tuleme Liisuga siia ja oleme ägedad ja niizama mõnnad:D:D:D
:*

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar