Uncategorized

it’s me, hi…

29. august 2023

Pärast eilset alastikiskumist on kuidagi imelik “tagasi hiilida”. Umbes nagu hakkaks ruumitäie inimeste ees hüsteerimiselt nutma ja siis viis minutit hiljem, kui esimene emotsioon üle läinud on, vaatavad kõik sind nagu ebastabiilset hullu, et mis siis nüüd juhtus või nii ja ei oska enam sinu ümber käituda.

Loe ka neid postitusi!

8 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mooses 9. september 2023 at 21:50

    Mega pingemaandus on sinu blogi lugeda. Eriti just neid postitusi nagu see siin. Minu meelest võib vabalt meiki teha ükskõik mis olukorras, kui see enda enesetunde jaoks on oluline.

  • Avatar
    Vasta TP 2. september 2023 at 01:16

    Selle sättimise mõttes storyde jaoks. Sa oled piisavalt püss naine, et ei pea meiki tegema, et normaalne olla. Ma ise pean ennast ka suht kenaks neiuks (34 siin), ja mu mõte käib nii, et casual elu käib, nagu jumal juhatab, voodist tõustes panen puhtad riided ja pesen näo puhtaks ja kärab küll. Kui tööle lähen (sinu puhul siis koostöö storyd?), siis kindlasti käin enne duši all ja panen veits normaalsemad puhtad riided. Ja kui on tuju või lähen välja või lihtsalt vajan enesekindluse boosti, siis teen meigi ka. Nii et ära üle mõtle, kui niisama head kraami tahad jagada, siis ilma moosiplekkideta pluus on juba win. Hea kraami jagamisest rääkides, kui oma uut vihmamantlit oled päriselt katsetada saanud, siis palun kirjuta sellest. Need on super ilusad ja pagana kallid ja ma ei raatsi osta kohe, aga ammu juba kiibitsen.
    Lõpetuseks nalja ka, su blogi algorütmid on lugemiseks postitusi pakkudes 1. septembri ja 1. aprilli sassi ajanud:

    LOE KA NEID POSTITUSI!
    ma lähen aina ilusamaks
    24. märts 2014

    ma lagunen
    1. märts 2014

  • Avatar
    Vasta Kats 30. august 2023 at 17:18

    Soovitan võimalusel vähemalt köögimööbli välja vahetamist mitte teha, sest need hinnad ajavad nutma veits 🥲 Ma hakkasin kevadel juba vaatama ja uurima, kust ja mis kööki võtta ja normi hinnaga kohti leida on nii raske.

  • Avatar
    Vasta Külli 29. august 2023 at 23:31

    Mingitel esinemiskoolitustel õpetatakse, et võta pastakas näppu ja keeruta seda ja tegelt toimib küll. Ma ise kipun nt käsi küünarnukini taskusse toppima kui miskit käes pole ja see ka just ülearu kaunis vaatepilt pole 🙂

  • Avatar
    Vasta Jnii 29. august 2023 at 13:18

    Külmkapi peaks saama kodukindlustuse alt ju kaetud saama? Tasub uurida.
    Ja oma instasse pane ikka sellisen storisid, kuidas end ise mugavalt tunned.

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. august 2023 at 13:20

      Mul on tunne, et ehk see on liiga vana? See oli korteris juba sees ja mul pole selle tsekki vms. Aga hea idee, uurida tõesti võib.

      • Avatar
        Vasta jnii 29. august 2023 at 13:48

        Peaks olema kuni 5aasta vanused kodumasinad. Tšekki ei küsi keegi. Mul oli kylmkapiga jama ja ei kysitud .

        • Mallu
          Vasta Mallu 29. august 2023 at 14:12

          See külmik on aastast 2008, ta läks vanadussurma 😀