Uncategorized

sõbrapäev imeeeeeeeeeb

14. veebruar 2008

Samas ma istun praegu kolmandat tundi ja 50ndat minutit teatriproovis, minu steene on olnud kaks. Samas vähemalt mul pole külm enam, enne vedelesin pingil ja värisesin:( Vene keele tund oli väga ebanormaalne, mina Brita ja Mirru laulsime terve tunni “absoluutselt” laulu ja siis kikuga veits jammisime britni järggi, vähemalt polnud igav eksole. Samas kunagi kunagi lippame kassuga kuskile baltijaama, mingi emt castingule, ropsima ajab vaid fakt, et ma pean sinna venna kaasa võtma, ja see et õues on miinus sada kraadi ja üli külm ja värki. Miks üldse suvi ei tule ega tule. Suvevaheajani on 114 päeva, minu sünnani 6 päeva ja enam ei taha ka oma sünnat, isegi see ajab ropsima:O Samas pohhui, siis saan sajaga essat korda elus alksi ja suitsu osta.

Igatsen tegelikult Henrit kaa, nahhuj ta peab nii kaugel inglismaal elama:/

Meeldib see fakt, et Kaarel näidendis “isemoodi” kokk on. Või siis lihtsalt pede. Haha, ja Mirru leiutas uue väljendi, põlvehõõrumine, jaa meeldib.

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Henri 25. aprill 2010 at 08:36

    Tra pian nuh :@

  • Avatar
    Vasta mallukas 25. aprill 2010 at 08:36

    tra ziiz za w6id wittu kh minna