Uncategorized

16 Dets

18. detsember 2005

19106939361-2518476

Oli reede. Ma olin koolis ja avastasin et ma sain keemia viimase KT kahe. Mis oli suht kena.
Igatahes kooli oli suva. Da. Mingi tulin koju ja kohe läksin linna, ja sain Evariga kokku. Da. Me tahsime osta küünalt a seal tiimaris polnud ägedaid ja me suundusime kompressorisse. Kuulasime mai hamppi. Siis tuli Liisu ja hakkas mu salli edasi kuduma. Ja siis tuli idee et võiks minna Liisu poole ööseks, sest ta mainis et tal pole õde kodus. Siis tuli maarja ja me niisama olime ja siis helistas mu musirulli emme;D Liisu ehk siis, ja mainis et me peaks liikuma hakkama sest me peame Jonatani hoidma. Seda me ka tegime. Läksime bussiga liisu manu ja rääkisime bussis haiglatest. Fuhh. Igatahes, Liisu pool oli fann:D ME hakkasime kohe pildistama, mis oli suht alandav. Alguses koeraga ja siis ilma ja siis koos ja siis kleitide aj siis seelikutega ja pükstega ja blabla. Haha, siis meil tuli idee manustada rõdul tooteid ja siis Liisu pani ise kapsuni ja plätud, ja mina sain rooosa(!!!!) hommikumatli ja suured saapad:D HAha, nurm. Igatahes. Siis me vaatasime filme ja põletasime küünlaid ja Liisu vend armastab mind elulõpuni:D Tuba oli pime ja siis tuleb liisu venna” maliii…”haha. Nii nummi. Igatahes. Ma tegin talle keerukeeru. Kümme. nagu ta tahtis ( liisu vennale mitte talle:D) Ja siis me võtsime meiki maha ja ma läksin dušši alla:D Mõtlesin et raudselt tuleb Liisu suur vend ja näeb mind alasti:D Siis ma tegin ülihelikiirusel. Haha, ja siis vaatasime veel filme ja Liisu jäi magama., Mind see ei huvitanud, ma aina tsättisin edasi. Da. siis ma olin veel kaua üleval ja jäin ka siis magama.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar