Uncategorized

20 dets.

20. detsember 2005

jeeei, mul on TÄPSELT kahe kuu pärast sünna. joujou. siis ma saan fainalli 16. maitea küll miks see parem on kui 15 a on. vb. hellnõus. ma tulin inkast ära sest mul jäid asjad koju. igatahes meil tuleb maarjaga TÄPSELT sama hea tunnistus, ja meie kesmine hinne on TÄPSELT 4.6. kõik on täna täpselt. Igatahes ma ootan ja ootan. et kell edasi liiguks kaa. siis tuleb juki msni, ma ei tea mis selles küll nii eufoorilist on, kuid siiski. ja siis ma lähen liisu poole koos rikiga. me paneme liisuga oma vennad hollandis abielluma. oma süü et kumbki neist tüdruk pole. ärgu meid süüdistagu.
igatahes kell on 14.28 jei. kell kolm hakkan ma vist liikuma, maitea. ma pean liisule ka helistama, et ta teaks miskell me jõuame. oh, mu vend laamendab seal teises toas. ja kodukorda on telkus. a ma lähen, jou, tsau.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar