Uncategorized

tahaks aega juurde

29. jaanuar 2018

Umbes kuu on möödas sellest, kui me Tenerifelt tulime ja see “manjana” elustiil tuli minuga kaasa. Ma võtsin rahulikult, ei kiirustanud, aega oli kõigele. Ainult, et enne kui ma arugi sain, said aeglased ajad otsa ja nüüd on selline tunne, et no oleks mul paar tundigi päevas juures, oleks ka juba hea.

Näiteks kogu see lapsendamise värk – ma olen aru saanud, et see on pikk protsess (on ka tegelikult), aga mulle konkreetselt öeldi, et kui esimese avalduse ära saadad, mida meie tegime laupäeval, et siis paari kuu jooksul lepitakse sinuga mingi aeg kokku. Ei no jah, me saime aja juba uue nädala alguseks! Äge!

Lisaks olin ma siin pikalt vaaginud ideed endale stuudio rentida. Kogu aeg lükkasime seda muudkui edasi ja edasi, aga eile lambist hakkasin hoolega otsima, leidsin paar idekat kohta, millest ühest ma jäin ilma, aga teist lähen homme vaatama. Minu oma stuudio, see oleks äge küll ju. Kui ma selle koha saan, siis olge valmis, ma panen eriti hea hinnaga kinkekaid ka müügile, et oma uus kohakene kohe “sisse õnnistada”.

Ma rääkisin, et ma vahepeal hakkasin ka hoolega enda harimisega tegelema. Või noh, arendamisega. Näiteks asendasin ma oma igaõhtused 9gag’i scrollimised e-raamatute lugemise vastu. Ja mõttetu sarjavaatamise kõrvale vaatan ka erinevaid tutoriale. Kes vähegi fotograafia vastu huvi tunneb, siis Meg Bitton on fotograaf, kelle kodukalt saab osta igasugused õpetusi, nii täitsa algajatele, kuni ekspertideni välja. Need on nii põnevad, et ma just eile ostsin kõigest 7h materjale juurde, endal eelmisedi kõik veel vaatamata. Aga no kui asi on 199€ pealt 29€ peale ales, siis tuleb võimalusest kinni haarata, eks.

Ja kuna kõik need õppevideod on nii inspireerivad, siis ma iga kord taban ennast mõistmast, et aa, seda ma ei saa teha, selle jaoks mul pole ruumi. Tahaks, et mul oleks mugav ja mõnus stuudio, kus ma saan teha nii porteekaid, kui ka beebikaid. Mugava diivani ja suure kommikausiga. Mul juba peas jooksevad klipid, milline see kõik olema saab ja kuidas ma saan öelda, et klge, ma lähen TÖÖLE ja ei astu kõrvaltuppa, vaid päriselt olen kuskil mujal, kus ma saan töödelda ja oma õpetusvideosid vaadata, ilma, et keegi paluks mul oma tagumenti pühkida või tuleks mulle oma suurt ninakolli näitama 😀

Nagu suured inimesed!

Või vanad inimesed…

Ma käisin täna Marju Karini juures konsultatsioonis, sest mul on otsaees arm, mis vanusega aina suuremaks venib. Või noh, arm ise ei veni, aga tema sisse on korts tulnud ja kui ma sellega kohe varsti midagi ei tee, siis on mul 10 aasta pärast otsaees ainult üks suur, meetrisügavune, korts!

Ühesõnaga, lisa siia kupatusse 3x nädalas trenni (jumal tänatud, et kodus saab ka teha, muidu ei jõuaks vist üldse elada), kokkamisi, mängimisi, blogimisi, sõbranjetamisi ja muud sellist, siis tuleb kokku suur kompott, mis ei meenuta üldse manjaanat, mis tähendab homset, vaid pigem kaost, mis ütleb, et hallooo, EILE oleks pidand selle ära tegema 😀

Õnneks see kõik on kuidagi hea kiire.

Aga ok, mul nüüd päriselt kiire, sest ma otsustasin esimest korda elus oma sünnimärgid üle kontrollida. Mul on üks, mis on aastaid ÜLI vähk välja näinud, niiet ma nüüd lähen vaatan, kas on siis ka või ei ole 😀

It’s now been about a month since we got back from Tenerife and the “manjana” attitude came with me. I took it easy, no rush, had time for everything. The only thing was, that before I knew it time slowly ran out and now I wish I could get at least a few extra hours every day.

Like for example this whole adoption thing – I understand, that it’s a very long process (which it is), but I was told that after we send the first application, which we did on Saturday, the meeting time will be arranged within the next couple of month. Well, we got an appointment for the beginning of next week! Nice!

In addition I have considered renting a studio. I kept putting it off and then yesterday I started digging around and really looking, found a couple of ideal places, I missed out on one of them and will go see the other one tomorrow. My own studio would be awesome. If I get that place, be ready, I will be offering gift cards at a really good price, to properly christen the place right off the bat.

I told you guys, that I started educating myself. Well, developing, actually. For example, I have switched my nightly 9gag scrolls to reading e-books. And I balance the pointless binge watching TV series with watching tutorials. If you have the slightest interest in photography look up Meg Bitton, she is a photographer whose site includes all kinds of tutorials for all levels from complete beginners to experts. They are so fascinating that just yesterday I bought 7 hours worth of materials, without having even completed the last ones. But if there is a sale from 199.00 € to 29.00 €, you gotta take the opportunity, right.

And because all these tutorials are so inspiring, I find myself thinking on a lot of these that I cannot do this or that, because there is not enough room. I wish I had a cozy and comfortable studio, where I could do both portraits and baby shoots. With a nice sofa and a candy bowl. I keep thinking about how it all will look like and how I can say, that I am now going to WORK and it doesn’t mean that I will step into the next room, but I actually go somewhere, where I can work and watch tutorials and edit my photos without anyone asking me to wipe their booty or without them running up to me to show a huge booger 😀

Like grown-ups

or old people ….

I had a consultation with Marju Karin today, because I have a scar on my forehead, which keeps getting bigger as I get older. Actually, the scar isn’t getting bigger, but there is now a wrinkle in it and if I don’t do anything now, then in 10 years I will have a massive meter deep scar on my forehead!

Anyway, add working out 3 times a week to the mix (thank god, I can work out at home, otherwise there would not be enough time left for living), cooking, playing, blogging, getting together with friends and other stuff and you get a mix, that is far from manjana, which means tomorrow and is closer to OMG, all of this should of been done YESTERDAY!

Luckily it’s all kind of nice and quick.

But OK, now I actually am in a hurry, because I decided to get my moles checked out for the first time ever. I have one that has looked like cancer for years, so I am going to go and find out whether it is or not 😀

Loe ka neid postitusi!

15 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Silja 30. jaanuar 2018 at 15:31

  Ega sa ei tea mõnda head koolitajat, kes koolitab telefoniga häid pilte tegema või filmima.. Telefoniks iphone 6s plus.. Tahaksin mehele kinkida nyydvalentinipaevaks aga vot ma ei tea mis oleks selline, mis ära ka tasuks ja millest kasu oleks..

 • Avatar
  Vasta S. 29. jaanuar 2018 at 20:51

  Mulle jäänud segaseks, kas kavatsete siis lapsendada või olla asenduspereks?

 • Avatar
  Vasta Laura 29. jaanuar 2018 at 20:36

  Kas sa Buduaari teemalisi pilte ka oled teinud/tegema hakkaksid? 🙂

 • Avatar
  Vasta Kätlin 29. jaanuar 2018 at 15:29

  Tubli.sünnimärke peabki jälgima mul 2tk neid eemaldatud.üks rinnalt,teine kaelalt.

 • Avatar
  Vasta Relika 29. jaanuar 2018 at 14:43

  Kuskil jäi silma, et alustasid autokooliga, kuidas sul seal edeneb? Kas Kadro ka alustab või ainult sina?
  No ja fotoalased postitused on ka alati teretulnud.

  Veel küsiks, et kuidas sinu ja Kardo ema suhtuvad lapsendamisse? Kas neil on ka mingi tõrge, et pole nn. oma päris lapselaps või on selle kohapealt kõik OK?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 29. jaanuar 2018 at 14:48

   Lihtsalt infoks, et Kardo noorem vend on ka lapsendatud, et Kardo emal küll mingit “oma” või mitte oma teemat ei ole 😀

   • Avatar
    Vasta Relika 29. jaanuar 2018 at 18:01

    Siis hea!
    Hoian teile pöialt! See on teist ikka väga suuremeelne ja julge otsus on süda ja kodu avada. Loodan, et kõik läheb hästi ja peagi jookseb teil kolmas põnn mööda tuba ringi!

 • Avatar
  Vasta väga väga naine 29. jaanuar 2018 at 14:19

  Mul on ka ajaga jampsus. Kerge.
  Tuletan siis aina endale meelde, et teen OLULISED kiired asjad ära, ebaolulisi kiireid asju või asju, millega tegelt aega on, ei pea üldse praegu tegema, vaid siis, kui kiired ja olulised kaelast ära. Või ei iial (vt ebaolulised kiired asjad – miks nende pärast stressata üldse?!)
  On rahulikum.

 • Avatar
  Vasta Shh 29. jaanuar 2018 at 13:56

  Sa võiksid sellest foto värgist rohkem kirjutada ?
  Kas oskad mingeid eesti keelseid fotograafia teemalisi raamatuid ka soovitada?
  Mind ka nii huvitab see teema ja tahaks rohkem teada – aaga eesti keeles ?

 • Avatar
  Vasta H 29. jaanuar 2018 at 13:52

  Kui kiirelt said aja sûnnimärkide kontrolliks? Kuhu haiglasse? Tasuline?
  Mul endal neid täiega ja peaks ka selle asja ette vótma 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 29. jaanuar 2018 at 13:53

   Kuna mul pole haigekassat, siis tasuta ma nagunii ei saa. Aja sain kolme päevaga, Niine nahakliinikusse.. 65 euri maksab vist, nagu ma aru sain 🙂

   • Avatar
    Vasta Liis 29. jaanuar 2018 at 14:06

    Ole valmis ennast aluspükste peale võtma. ?? Kui nad teevad terve keha ülevaatuse. Käisin just nahaarsti juures, natukene kohkusin ära kui kästi ennast paljaks võtta. ??

    • Mallukas
     Vasta Mallukas 29. jaanuar 2018 at 14:11

     Appppiii, eiii?? Mul pole allareid jalas ??????

     • Avatar
      Triin 29. jaanuar 2018 at 14:42

      Hahhaaa?