Uncategorized

esimene sünnipäevakingitus

19. veebruar 2015

Käisin täna ELUS ESIMEST KORDA pesupoes. Ei, ma ei ole siiani oma kasutusel olevat pesu kuskilt prügikasti kõrvalt leidnud, lihtsalt ostnud ala H&M’ist või Lindexist või jumal teab, mis suvalistest poodidest. Seekord sain ma esimest korda selle uhke teeninduse osaliseks, kus mind mõõdetakse ja soovitatakse, mis paremini istuks. Change’is just täpselt selline teenindus ongi!

Mäletate, kuidas ma rääkisin, et oleks tissioppi vaja, et C korv endale saada? Noh, selgus, et mul ongi 70 C. Vot sulle siis lopsu, mis valedes ma terve elu elanud olen. Proovisin seal vist kokku viitteist erinevat rinnahoidjat ja öösärki ja jumal teab, mida veel. Lõpuks lahkusin sellise kingikotiga:

change-5897696

Seal on siis üks komplekt ilusat musta pitspesu koos sukahoidjaga (ja sukkadega). Lisaks öösärk, matchiv pesu ja matchiv hommikumantel. Praegu võitlen siin enda sooviga need kõik asjad üksteise peale korraga selga ajada, aga ma arvan, et ma teen seda pigem homme, et oleks sünnipäevalisem tunne!

Nüüd jääb üle ainult buduaarpildistamine korraldada, sest mis muud ma sellise ilusa pesuga ikka teen, eksole. Aitäh ilusa kingituse eest, Change Eesti!

Aga rääkige, kas teie olete kõik “korralikud daamid”, kes on käinud ennast mõõtmas ja abistamas laskmas kuskil pesupoes, või olete nagu mina, et viskate Prismas endale uued rinnahoidjad korvi, kui väga vaja on :D?

PS! Change’is on praegu diil, et kui ostad kaks asja, saad kolmanda puhta muidu!

Loe ka neid postitusi!

40 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Triin 20. veebruar 2015 at 20:37

    Mulle tegi kunagi müüja puust ja punaseks selgeks, et 80B = 75C! See selleks! BONBON on super, ma ei ostagi enam mujalt mitte midagi!

  • Avatar
    Vasta M. 20. veebruar 2015 at 09:00

    Tore, et Change sünnipäevakingituse tegi, kuid edaspidi soovitan tõesti pigem BonBoni 🙂 Ise igatsen samamoodi LaSenzat taga nagu siin mitmed eelnevad. Change suhtes on pigem vimm, et nad LaSenza asemele tulid (LaSenzas oli kordades ilusam pesu, Change on selline konservatiivsem ja igavam) ning eelkõige, et nad automaatselt LaSenza kliendibaasi üle võtsid ja algas see sõnumitega pommitamine, kui lõpuks kohale läksin ja palusin, et nad mu rahule jätaksid.

  • Avatar
    Vasta kaisaaaa 20. veebruar 2015 at 07:28

    olgem ausad, su rinnad on ikkagi A korv ju 😀 oh sind ja su eneseimetlust.

  • Avatar
    Vasta Ma 20. veebruar 2015 at 07:17

    Oh, mul tuleb märtsis sünnipäev ja ma hakkan karjuma, kui keegi mulle raha või selle pesupoe kinkekaarti ei kingi!!! 🙂

  • Avatar
    Vasta kassu 19. veebruar 2015 at 22:27

    Ma terve oma tissikatekandmise vanuse olen arvanud, et mul 75B või isegi A olenevalt rinnahoidjat, aga veetsin paar nädalat tagasi terve õhtu erinevaid rinnahoidjakalkulaatoreid kasutades ning tuli välja, et minu rinnahoidja suurus 65F või 70E/D.
    Vedasin siis end poodi proovima ja kae nalja – istusidki need suurused kõige paremini.
    Ma alati toppisin haagi kinni kõige väiksemasse asendisse, aga see olevat hoopis selle pärast, et kui rinnahoidja miskipärast välja venib, siis saad väiksemaks teha kopsuka ümbermõõtu.
    Long story short – peaks alati kinnitama uue rinnahoidja haagi esimesse asendisse ehk sellesse, mis kõige ääres on.
    Nii: https://d3dcqeuqjj4q5m.cloudfront.net/promotion_product_image/e92d6b32819726dd94a0219c32e6e0b0a3223fa3.jpg

  • Avatar
    Vasta Kp 19. veebruar 2015 at 22:07

    Kui see oli veel La Zensa, käisin seal ja mu tolleaegne 75c osutus ka 70D’ks. Proovides tundus ok, panin kohe 2 paari kotti 😀 siis aga.. kui neid reaalselt terve päev kandsin, hakkasid nibud ülevalt välja piiluma! 😀 konkreetselt tissid tahtsid “põgeneda” 😀 ma olin horroris juba! Ja muidugi megavihane.

    Mu meelest Change oligi enne La Zensa, lasid ühe brändi pankorotti ja panid uue nime 😉

  • Avatar
    Vasta Ann 19. veebruar 2015 at 20:56

    Minu elu parim teenindukogemus on just Change pesupoest.

    Ma sain üliilusa (ja ülimugava!!) pesu omanikuks. Jah, neil on mingi veits teine süsteem numbritega – tavalise 75B asemel hoopis 70D – olen väga rahul 😀
    Lisaks sain teada, et olen elu aeg ostnud valesti rinnahoidjaid – proovides tuleb panna kõige välimisse haaki, et siis kui kandes ja pestes venib, siis saab järgmistesse haakidesse panna. Eluaeg olen ostnud nii, et ikka kõige viimasesse, sisemisse haaki toppinud, sest muidu teised haagid jäävad selja peal näha ja see oli mu meelest inetu. Ja siis olin hädas, et miks rinnahoidjad ei hoia ja ringi käivad seljas 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. veebruar 2015 at 21:01

      Ahjaa, seda ma unustasin mainida, ma sain sama asja teada 😀

  • Avatar
    Vasta katt 19. veebruar 2015 at 20:50

    Mina olen saanud pesu solarisest. Sesl mingi women secret. Eelmine nädal alles käisin. Neil soodukad ka praegu. Sain rinnaka 7 euroga ja püksid 3 euri.
    Teenindus oli ka hea, ei olnud selline pealetükkiv.

  • Avatar
    Vasta Helen 19. veebruar 2015 at 20:43

    ma peale change’i avastamist mujal ei käigi pesu ostmas – lihtsalt super kauplus!

  • Avatar
    Vasta Liis 19. veebruar 2015 at 19:15

    bon bonist pole keegi kuulnud? Voi maidenform. Voi kasvõi triumf. Jumal küll, kes ostab pesu h&m’ist või Lindexist. Pesu peab ju mugav olema. Ja kvaliteetne. Ja veelkord, mugav. Mallukas, ma loodan, et bon bon sind üles korjab ja oma Pärnu mnt salongi viib. Vot siis sa alles saad aru, mis pesu on. Kui sa juba changes imestusest kummuli oled. 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. veebruar 2015 at 19:51

      Ma olen lihtne inimene 😀

    • Avatar
      Vasta bla 26. veebruar 2015 at 19:52

      korra astusin bonboni poodi. ei leidnud ühtki ilusat rinnahoidjat. küll aga on mul lindexist neid mitu ostetud. ja väga mugavad- hind kah 3-4x odavam sooduka ajal. ja kestavad kauem kui 1-2 pesukorda 😀 pigem aasta-kaks

  • Avatar
    Vasta Laura 19. veebruar 2015 at 18:32

    Ma ainult Change’s käingi, sest ma lihtsalt ei saa mujalt nii suuri koogivorme, nagu vaja läheb :D. Aga tõesti, teenindus on super! Igakord rõõmsad teenindajad, mõõdavad ja mässavad. Mul piisab aint kabiinis seista ja erinevaid rinnahoidjaid proovida, ning noh, raha välja käia. Natuke kallivõitu küll on sealne pesu, kuid kuna mul muud üle ei jää siis tuleb maksta. Õnneks on nende pesu üliüli kvaliteetne ning ilus! Ja tihti on neil ka väga häid kampaaniaid :). Ühesõnaga ainult kiidusõnad!

  • Avatar
    Vasta Jess 19. veebruar 2015 at 18:10

    Ilusad asjad 😉 Palju see kõik kokku maksma läks? 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. veebruar 2015 at 18:32

      Vot seda ei oska öelda.

  • Avatar
    Vasta Heidi 19. veebruar 2015 at 18:04

    Väga kaval turundusnipp tollel poel, mõõdad naiste rinnad suuremaks ehk nö täidad nende unistuse ja tõstad enesekindlust. Kuidas õnnelik naine siis tühjade kätega saabki koju minna?! 😀

    • Avatar
      Vasta juku 19. veebruar 2015 at 19:55

      Selles osas on sul õigus. ka mul oli nii, kui nad eestisse kunagise lasenza (mis oli suurepärane) asemele tekkisid ja ma sinna poodi siiski läksin. nad ütlesidki jah, et nende korvisuurusi valides tuleb enda teadaolevale 1-2 tähte juurde rehkendada. ei tea, kas see on nipp või mitte, aga mõnele võibolla tõesti mõjub. tähtsam on muidugi istuvus. suuremarinnalisetele soovitan brastop.com netipoodi

    • Avatar
      Vasta e. 20. veebruar 2015 at 13:56

      Ei, nad ei mõõda naiste rindu suuremaks naise enesekindluse tõstmiseks, vaid panevad selga rinnahoidja, mis reaalselt rinda toetab ja selle tervenisti (!) ära mahutab. Rõhuv osa (ja ma mõtlen tõesti rõhuvat osa – 80% naistest vähemalt) kannavad nii vale numbrit, et kurb vaadata. Liiga suurt selga (mis ei hoia rindu õigel kõrgusel) ja kaugelt liiga väikest korvi. Arvatakse, et C on keskmine korv ja DD on suur, mistõttu keegi vähegi rinnakam naine üle selle isegi ei mõtle.

      Korvist võib põhimõtteliselt mõelda nagu rinna proportsioonist keha suhtes. Pole küll päris täpne, aga umbes nii. S.t. kui suurema A-korvilise naise rinnad kleepida väga saleda Malluka külge, siis Malluka küljes oleks täpselt need samad rinnad E-korv.

      Rinnahoidja mõte on selles, et see teeb seda, mida eseme nimetus ütleb – hoiab rinda! S.t. hoiab seda üleval ja rind on tervenisti (!) korvi sees. Eriti eksivad selle vastu rinnakamad naised.

      Kõige lihtsam näide on see, et keskmine naine tuleb poodi tavaliselt sellise rinnahoidjaga, mille traadid ei hoia keskelt vastu rinnakut. Tüüpiline pilt: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/65/f1/ea/65f1ea528de6b0d4a740750d9af124d8.jpg. Korrektsem oleks see http://bettymcdowell.com.au/diary/wp-content/uploads/2014/04/Front-gore-close-up.jpg.
      Aga neid check-pointe on veel päris mitu, mille järgi oma ala vähegi tundev pesumüüja vaatab, kuidas kliendile pesu sobib.

      Professionaalne pesumüüja ei müü sulle mitte rinnahoidjanumbrit, vaid rinnahoidjat, mis sulle kõige paremini selga sobib ja sinu rindu toetab, olenemata selle numbrist. Rinnahoidja number ei ole oluline, tema funktsioon on.

      Pealegi ei ole olemas sellist asja nagu “minu rinnahoidja number”. Number sõltub palju lõikest ja materjalist, lisaks on erinevatel tootjate numbrid pisut erinevad, kasvõi lõike tõttu, nt BonBonil on korvid natuke “laiemad”, mistõttu võib kõige paremini sobida tähe võrra väiksem korv kui nt Laumal, mille korv on konkreetne U-täht.

      Triumph on üsna väike nii korvist kui seljast
      Lauma/Rosme/Linette on üsna veniva seljaga, nii et nende firmade pesu on tüüpiliselt numbri võrra väiksem kui Triumphil
      BonBon on selline vahepealne
      Change’i seljad on tohutult venivad.
      Suurerinnalised võivad arvestada, et Freya on nii seljast kui korvist väiksem kui Curvy Kate, Panache on korvist suurem ja seljast väiksem kui Curvy Kate.
      jne
      jne
      jne

      Ka muutub rinna suurus tsükliga ja vanusega. Ka siis, kui kaal ei kõigu.

      Seksika dekoltee tekitab õige lõige, selleks ei ole vaja oma rindu vägistada ja siis 15 aasta pärast haliseda, et rinnad ära vajunud on.

      (Ei ole change’i müüja, vaid olen pesu müünud teises poes).

      • Avatar
        Vasta e. 20. veebruar 2015 at 14:02

        See on tegelikult sama asi, et ka riidepoes proovid sa jalga mitmeid püksipaare, vajadusel proovid numbrit “üles” või “alla” ja lõpuks ostad sellised, mis sulle kõige paremini jalga sobivad ja peffi ilusaks teevad, mitte ei aja, silm krillis, numbrit taga.
        Mis see rinnahoidja siis teistmoodi peaks olema?

        • Avatar
          Vasta e. 20. veebruar 2015 at 19:56

          (Mallukas, see minu viimane kommentaar oli täiendus eelmisele kommentaarile, mis sul ilmselt spämmi lendas, kuna sisaldas linke. Äkki tahad selle sealt ära päästa?)

      • Avatar
        Vasta Yv 7. mai 2015 at 16:28

        Kui vaadata nende netipoe rh kalkulaatorit ja võrrelda seda mõne teise kalkulaatori/suurustabeliga, siis.. noh.. change ütles
        mulle 65F, teised 70D, võta näpust, hetkel seljas 70G (mis on küll jah juba pisut suureks jäänud korvist) 😀

  • Avatar
    Vasta meoe 19. veebruar 2015 at 18:03

    Oeh, minu lemmmmmik oli La Senza, mille võttis üle mõned aastad tagasi seesamune Change. La Senza pesu oli kordades ilusam, siiamaani nutan taga. Aga mõõdetud on mind ka, juhtus see kord üldse kaugel väljamaal Victorias Secretsi poes. Jäin ikka Bks 🙁 😀

  • Avatar
    Vasta kts 19. veebruar 2015 at 18:02

    Mina tahaksin just kiita Change kvaliteedi poolest! Isegi üle aasta kantud pesu on siiani ilusti vormis ning värvus ergas! Teenindus seal poes teeb teistele pesupoodidele veel pika puuga ära ☺

  • Avatar
    Vasta Sandra 19. veebruar 2015 at 17:59

    Minu pesud pärit kõik Pesuparadiisist. Ainuke koht, mida rahakott kannatab. Kvaliteedi üle ka ei nurise, aastaid juba kasutan. Ainult pulmapesu ostan kuskilt mujalt, et oleks uhkem tunne. 😀

  • Avatar
    Vasta Jn 19. veebruar 2015 at 17:54

    Change’is on müügil üliilusat Britney pesu, kui lotoga võidan, siis ostan terve kollektsiooni. 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. veebruar 2015 at 17:57

      Jaa, mu öösärk ja hommikumantel on Britney kollektsioonist 🙂

  • Avatar
    Vasta kata 19. veebruar 2015 at 17:51

    Kuidas seal hinnad muidu on?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. veebruar 2015 at 17:52

      Rinnahoidja on u 30 euri.

  • Avatar
    Vasta Al 19. veebruar 2015 at 17:50

    Olin ükskord ka korraks rikas ja astusin Change pesupoodi sisse. Koos 3 aastase pojaga. Laps oli teenindaja poolt valvatud ja mina sain korraliku pesu omale. Mina teadsin, et olen C korv, aga tuleb välja, et Change mõõtis mu hoopis DD korviks. Tee mis tahad, aga minul rohkem raha pole, et sinna poodi minna, et endale DD korviga pesu osta ja nii tuleb mul end siis h&m D korvi suruda 😀

  • Avatar
    Vasta Katri-Helena 19. veebruar 2015 at 17:49

    Mina olen käinud ostmas Changes ja Lasenzas (mis on suhteliselt samasugune). Pesud on ilusad ja teenindus super. Kusjuures ka mina sain sealt tavapärase B asemel C. Aga muud pesu kandes jääb C suureks. Paraku minumeelest pole sealne pesu vastupidav. Ilus küll aga väga ruttu kaotab vormi ja värvi (pesen õigesti). Viimased 6-7 aastat kasutan Calvin Kleini pesu. Hinna poolest üsna sama aga üks mu rinnahoidja on vastu pidanud 4 aastat. Ei ole vormist kadunud ja värv sama ilus nagu uuestpeast. Kuna ema käib vähemalt korra aastas Ameerikas ja seal Ck pesu on rohkem kui poole odavam siis olen nö kilodega lasknus tuua. Mudelid on neil samad ja seega pole numbritega probleeme. Ammu loobunud HM ja Lindexi pesust. Ei ole mina nii rikas, et osta odavaid asju.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. veebruar 2015 at 17:51

      Vot kvaliteedi kohta ei oska ma veel midagi öelda. Kas oled jälginud nende soovitusi käsipesuks?

  • Avatar
    Vasta Nimetu 19. veebruar 2015 at 17:45

    A korvist C-ks? Kuidas nii mööda saab panna? 😀 Mul on C korv ja ei mahutaks küll A korvi kuidagi ära 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. veebruar 2015 at 17:49

      Change’is olevat natikene teised suurused ka, kui mujal.

      • Avatar
        Vasta Kasutaja 19. veebruar 2015 at 19:04

        70C ja 75B nt on korvi suuruse poolest praktiliselt samad. Numbrid jooksevad ju nii, et väiksema ümbermõõduga inimesel on eeldatavasti ka väiksem rind. St proportsioonide järgi lähevad need numbrid. Raske seletada 😀 Minule on korvi suuruse poolest nii 75B kui 70C parajad, küll aga see B ei istu hästi ja jääb ümbermõõdult laiaks. Peaks vist ka Change’i minema, saaks ilmselt D elus esimest korda 😀 Ja tegelikult saab ju end kodus ise ka mõõta. 🙂

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 19. veebruar 2015 at 19:50

          Jah, ta ütles ka, et see on paraleelsuurus. Ala 75B ja 70C.

    • Avatar
      Vasta kassu 19. veebruar 2015 at 22:29

      Mahutaksid küll. Pakun huupi, et 80A/85A 😉

  • Avatar
    Vasta Triin 19. veebruar 2015 at 17:34

    Ma pole siis ilmselt “korralik daam”. Pesupoes pole kordagi käinud, ostan oma pesud samusti kuskil Seppäläst, Lindexist vms kohast.

  • Avatar
    Vasta katu 19. veebruar 2015 at 17:30

    Mul töötab ämm pesupoes 😀 seega on mõõdetud ja kõik mu pesu on pärit korralikust pesupoest,mitte toidupoest 😀 Jumaldan musta värvi pesu,ka see pildil olev tundub nii ilus 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. veebruar 2015 at 17:31

      Seljas oli ikka superilus 😀