Uncategorized

don’t you ever have to dissapoint me

7. november 2006

Väga kummaline. Huvitav kas mina olen see kes kõiki feilib või on veits vastupidi. Koolis ma saan Britalt ignoori, Liisust ma ei räägigi, tema on sjuuke viisakas-tuttavlik. Siis Henri ei salli mind, nagu miiiiiiiiiiiismõõõõteees. Gerda põlgab mind, Laine Mägi ka. Väga kummaline. Aga see ei heiduta mind .. veeel.

Koolis oli nunnu. Siiri ja Liina on nunnud. Kassu kaa. Peale kooli lippasin kodust läbi, sain Silluga kokku ja läksime vaatasime temakal skeerimuuvi nelja. See oli nii rõve:( Pohhui. Siis peale filmi ma lamasin imelikult diivanil ja ta isa astus sisse:( Oh häbi:( Siis me ootasime õutsis 40 minta bussi aga külm ei olnud ja vene mehed ihaldasid Sillut:(

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar