Uncategorized

me oleme nagu sukk ja.. sukk

24. veebruar 2006

Nii, see pärv algas nii et ma ärkasin õigel ajal ja helistasin Liisile ja pakkusin välja et magaks veel ühe tunni. A pohhui, olime nõus ja magasime edasi. Siis ärkasin ja olin kurb sest ma olin vässu suva, nurm. Chill. Ronisin siis kooli poole ja kohtusin Liisiga, me manustasime tooteid. Tuli kaspar ja rääkis kuidas ta..sittus:) Oh tema meeldivaid seikluseid, da da. Mingi põgenesime klassijuhataja eest ja olime poes ja turnisime jääl, oh see oli nii..põnev koos Kapaga, oh my. Igatahes, ühiskonda ma läksin, naersime seal liisiga, niizama olime nurmid. Venekeeles/Inkas ei käinud, upsideisi, lugesime hoopistükkis raamatut, tahaxx seda praegu lugeda. Ids. Igatahes, mingi ma ei mäleta enam, geos olime 15 minta, siis oli aktus, mingi jou, laulsime kaasa ja plaksutasime ja niizama olin vahva neid. Uh mind. Siis läksin Maarja poole ja siis niisama olin seal, kuni ma läksin koju. Kodus ma karjusin ja ema karjus ja me kõik karjusime ja olime rõõmsad ja vahvad eesti noored. Eriti mina. Siis ma väitsin, et ma lähen Liisi poole, a tegelt, kae nalja, läksin hooopistükkis Laura ja Markaga linna. Haha, ma ootasin neid vabakal 25 minta heihoo. Mingi seisin seal nagu taandarenenu ja Laura ei võtnud telefoni ka ja siis ma möirgasin kogu kõrist ja siis, kae nalja tuli TEN-i Heikko:) Oh õnne ja joovastust , mis mu ihus siis peitus, jou. Ma olin nii õnnelik. Ma seisin seal, häbisse surres, kuni tulid Laura ja Marka. Me siis sammusime kompressorisse ja huligaanitsesime seal ja niizama arutasime kas keelega nad musitasid või ilma. Tuli välja et mul oli õigus ja ilma. Ma olin rahul, nagu vana mees kui ta pensi kätte saanud on. Nii, siis mingi Joutüüp..tokstoks?:D ja Jürgen tulid sinna. Siis ma oigasin ja katsusin mari ja anni ( nad käivadki väikese tähega:) ) Heihei. Marka tahtis teada mis kotu on, oh teda noort. Siis mingi niizama olime kuni ma Markaga koju tulin. Tsättisime ja olime vapustavad, kuni ta maha läks. Siis ma olin bussis ja naersin üksi nagu puudega. Mulle meenus see kiri;D A pole ka hullu. Kodus polnud kedagi, nii nõulaif. Uh nums. Mingi vaatasin kodu keset linna ja kustutasin jurasid laule oma arvutist. Ja siis tuli ema ja ma nii tahtsin pittu ja siis mingi ütlesin et ma minen Maarja poole ja läksin ka. Tahtsin ka et ta minuga pittu tuleks, ta ei viitsinud, nii nuux. Keegi ei viitsinud, suva. Läksin siis 16 peale ja olin nurm, KUNI SEE FAKING 16 PÖÖRAS KUHUGI PÄRAPERSE ÄRA JA MINGI FAK KURAT. Olin siis võõras kohas IHUÜKSI ja olin kurb. Kaks neidu saatsid mind viruni. OH see vast oli pikk maa. Kogu tee ma pidin kuulma ” Oh kuulää mis su reit on ää, mis su feim on äää iccc” ” lähme hessi äää:P” mingepõlema, alandav. Mingi, nägin Jürgenit niizama veidiks ja siis läksin kompressorisse, kus ma ei suutnud olla ühtegi sekundit ja siis mõtlesin, et suva tulen koju. A HUI NEED BUSSID TAGASI KA LIIKUSID KUI SEE FAKING PARAAD SEAL KÜKITAS. Ma siis mõtlesin et suva, ma siis rooman kulmude abil koju, a mingi jou, sain Laura juurde. Ma siin jõon ta künast puskarit ja me vestlesime teede teemal ja niizama vestlesime ja tegime plaksu ka ja mingi rääkisin Jürgeniga veits ja nüüd Laura va. kabi loeb Musta Iludust:D Tõeline..ilukirjandus:D Ja mina kirjutan bloogi ja mingi tekkis idee( tegelt idee on ammu) et kirjutan nüüd Pilleloo. Oh jah, ja panen KÕIK oma elu äpardused sinna sisse, ja teiste omad ka:D Ma nüüd alustan, oleneb kas Laural on palju lugeda veel, ma küsin kohe, päris normaalselt on. Ma siis kirjutan Pillet jou. Tsau. A homme läheme paraadile ka vistiti teadsa

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Blair 25. aprill 2010 at 08:35

  palju õnne palju õnne palju õnne palju õnne palju õnne palju õnne palju õnne palju õnne palju õnne palju õnne
  palju õnne palju õnne
  palju õnne palju õnne
  palju õnne palju õnne
  palju õnne palju õnne
  palju õnne palju õnne
  palju õnne palju õnne
  palju õnne palju õnne
  tagantjärgi 😀
  paksuke:)

 • Avatar
  Vasta Mari 25. aprill 2010 at 08:35

  miks ma paksuke olen:D