Uncategorized

jõulud ja muud asjad

26. detsember 2005

jõulud oli laupäeval. ma olin kohilas ja nõulaifisin. kudusin ja vaatasin telkut. miit tsõu bläkk;D ma nutsin täiega, isegi meiki ei pidanud maha võtma, ma nutsin kõik maha. oh jah. see oli lame päev;D mul pole siiamaani jõulutunnet olnud, suvasee. pühapäeval tulin pärnu. niipea kui ma autost välja astusin tormasid minu suunas krissu ja janika. nii. mingiaeg ma hängisin nendega, siis õhtul läksin rauno ja janikaga välja ja nõulaifisime. igatahes, siis ma magasin ja siis ärkasin, juki oli maha kukkund:( hihi. igatahes, aa. siis ma helistasin raunole ja me minesime linna. objekti. ma jõudsin manustada ÜHE tubakatoote!!!! kui see mul ära keelati:( igatahes, me sõime jätsi ja ma jõin teed ja kokat ja siis otsustasime minna selverisse ja sebida mulle uus keeleneedi. me ootasime pakases( miinus 76) ja surime. siis me läksime nr. 11 peale. me ei teadnud kuhu see läheb, a suvaa. me saime siis selverisse ja seal oli mu ema ka ja noh suva. sain uue needi ka. juuksevärvi otsin. rauno kadus ära ja siis ma leidsin ta üles. siis me läksine nr kahe peale. ajah, rauno leidis mu peast kiila koha:( kuuurb. ülikülm oli. ma läksin koju ja värvisin juukseid ja oli nurm. juki helistas ka:* ja oli mõnna. nüüd ma olen rauno pool ja olin reidiiiis ja sain kinki ja olen ägenzz:D
gloori.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar