Uncategorized

Hendrik

14. jaanuar 2006

hjeendrik-6394737
Hendrik, Hendrik, Hendrik. Et temast täpselt aru saada, tuleb teda kaua teada. Mina tean teda juba aasta. Isegi rohkem, ja väga hea on et ma teda tean. Ta tundub esmapilgul vapustavalt ilus ja tore. Ja sõbralik. Ta kindlasti on kõiki neid asju. A tal on vigu ka, näiteks see et ta on meeletult suur lobamokk, ja talle ei saa mitte midagi rääkida, mis vähegi oluline ja vähem oluline. Aga ma andestan talle, sest ka minul on aeg-ajalt sellised probleemid. Igatahes. Ta on nii meeletult sõbralik, ja tal on koguaeg hull naeratus näos, ja ta on niii positiivne. Kahjuks ta veel ei usu, et ma alati saan mida ma tahan, ja et mul on alati õigus, a küll me selle noormehe ümber treenime. Mulle meeldis, et ta aitas mul välja mõelda salaplaane, suva et ma need ära unustasin. Ja mulle meeldis…kõik meeldib tegelt. Hendrik jeesjees, joor thöö best, daa. Mulle meeldib muidugi ka see, et su ihu oli täis joonistatud, väga hea et mina seda ei teinud. Ahja. See ka veel, et Hendrik ära ole solvunud kui ma sind veits kardan, mõnikord;D Suhtle niikaua kellegi teisega kuni ma normaliseerun;*

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar