Uncategorized

Fancy for a wild weekend?

15. jaanuar 2006

imgp0102-0-8536172
Ma kunagi teinekord kirjutan siia pikalt Maarjast, Laura erisoovil ( ma oleks seda niikuinii teinud ) Igatahes. Laupäeval ma ärkasin Kiisu sünnal. Kõige hiljem muidugi. Kuna kohvi oli laual, siis ma tegin endale seda piimalurri mis ma tavaliselt joon, ning kuulasin arutelu selle üle, kes võis küll kiisu vetsu täis ropsida. Alguses süüdistati Hendrikut, kes seda kategooriliselt eitas. Seeljärel süüdistati Hardot( st. Tsäpi ütles mulle msnis, et nagunii Hardo) ja kui mina julgesin iitsatada, et nüüd ma ei julge vetsu minna, sest muidu jään mina süüdi, vaadati mind imelikult. Haha. See oli hull müsteerium. Hardo väitis, et see Jukinäoga poiss jooksis talle vastu nägu ja riided ropsised. Kui ma hiljem üle küsisin, siis tõdes ta et oli nii pime et ta ei näinud, kuid samahästi ju ta VÕIS olla ropsine või mis? Ja Hendrik ütles, et ta otsis oma pluusi, et näha kas see on ropsine. Siis ta oleks teada saanud kas see oli tema. Aga ta ei leidnud üles. Nuux. Igatahes, MINA see polnud. Aga aitab ropsiteemast. Laupäeval ma siis tulin koju. Bussiga. Hardo ja Hendrik hääletasid, ja mina tulin bussiga, me tegime võistluse kumb enne jõuab. Ma võitsin, oh gloori. Igatahes, kodus oli suht igav, ning ma kahetsesin et ma lükkasin tagasi Juhani plaani tulla laupäeval minupoole. Enihau. Ma kutsusin Liisi siia. Ta oli rõõmuga nõus, numpz nagu ta on. See on lausa KOHUTAV kui palju nalja meil sai. Esiteks, ei saanud kumbki meist suitsu kätte, ning seega pidime me Liisi ära maskeerima. Musta parukaga ja ühe sangaga prillid;D Kombekas ka muidugi. Lihtsalt…HAHA!! Ta kahjuks suitsu ei saanud, kuid pani vene kaagid arvama et ta on Euroopa turist. Ka see on saavutus. Siis me liimisime näppe ja käsi kokku üksteisega, superatakiga;D. Äkki Kennu( Or should I say: Jamaica?”) tuli siia. Tal oli suitsu.Meeldiv. Me jõime kohvi ja rääkisime Kennu/Jamaica sekselust. Mis on..kena. Hiljem hakkas Kennu rääkima minust alandavaid seiku Liisile. Ja LÕPUKS hakkas ta minu ja Liisi rindu kritiseerima. Ma mõtlesin, kas oleks halb teda kell 2 öösel välja visata. Südametunnistus ei lubanud seda siiski teha, siiski ma olen vanem ja see väike kutsikake( kennu ai miin ) oli mu järelvalve all:) haha. Enihau. Meil sai siiski meeletult nalja, õhtul/öösel Liisiga voodiski;)
Hommikul pidin ma ärkama kell 7. Et jõuda 8.40 rongi peale, et ma Juhani poole saaks minna. Igatahes. Ma võiks ka seda mainida, et siin korteris on NULL äratuskella. Ja me moblad…ei olnud kasutuskõlblikud. Enihau. Mu ema lubas mind äratada. Kahjuks polnud ta hommikuks faking koju tulnud, mis oli nummi temast. Õnneks äratas mind oolmaiti Liis. Ta ütles et kell on 7.45- Ma kuulsin et 6.45 ja lebasin edasi. Siis mulle jõudis kohale ja ma hüppasin püsti ja jooooksime välja. ( Raske uskuda, et see oli kõik täna ) Me jõudsime veel Liisiga suitsu osta ( täna oli teine tädi ) jjeeei. Ja noh, siis Liis läks koju ja mina bussile. Ma ikka jõudsin rongi peale, see oli hea. Rongis kõik vahtisid mind, kuigi mul polnud midagi näos. Ma olin niiizama magamata ja peaaegu meikimata ( veits huulepalsamit Liisu;D ) nummi. Enihau. Juhan tuli mulle vastu ja me läksime temapoole mingi SUURE ringiga. Ma aina halasin et külm on ja et ma ei jõua ja blabla:D Aga me jõudsime kohale, ja vaatsime fämiligaid ja niiisama “miilustasime” da. Katsusin Juki koera ka. Siis tuli Juki ema ja ta peika. Jei. Me kohe põgenesime Siimu poole. See teekond polnudki väga pikk. Mul oli isegi suht soe. Mu enda kindad olid kodus, aga Juhan andis mulle enda uued, süsteemiga kindad:* Ja ma nägin uppunud mutti ka. Nüüd ma hakkan kartma et ma astun neile peale, a suva. Siimu pool me kõrvetasime pitsat, ja meil oli pereüritus, et vaadata kuidas pann läheb punaseks. Villu tuli ka. Siis me vaatasime filmi. Siim jäi sada korda magama, haha. Igatahes, Juhan pärast saatis mind rongijaama. See teekond tundus…97866688 km pikk olevat. A suva. Ma pean mainima, et see oli naljakas kuidas Juhan tee peal lebas. Igatahes. Me jõudsime lõpuks kohale raudteejaama, rong hilines. Me vaatasime paaniliselt rongi oodates valele poole. Kui rong ees oli, siis ma küsisin: mis see on? Juhan mõtles ja ütles: Aaaaa! Sa sõidad ju teisele poole. Nummi. Siis me musitasime ülimalt minimaalselt, ja ma gallopeerisin oma rongile. Ma sain muuseas Siimu käest Kolm Musketäri, mida ma veits lugesin. Ma jäin magama ka. Baltijaamas ostsin ma omale nii palju kommi et süda läks pahaks ( mul on vist kokakoola ja poolik shoks kotis..mast iit them näu!) uuh. Ja trollis lamas maani täis Markus. Jalad krõnksu suruud istmete vahele, ja alkopudel taskust välja kukkumas. Hell nõus mis tast sai. Igatahes. Koju tulles küsis mu ema et miks kõik kohad kokakoolaga koos on ja. Miks kõik kohad LIIMIGA koos on. Suva pohhui. Aga. Üks lubadus mul on : EI IIAL LASE MA ENAM KENNUT SIIA SISSE!! Ta sõi ära kõik mu kommid suuretoa kapist, ta ajas mu toa segi, ta lõhkus mu speiss klahvi ära ja on niiizama tore poiss. Ahja, vaatasime siiski emaga bridsit dsõunsi, ja mu ema päris mult juhani kohta. Oh seda taibukat naist.Igatahes. Kell on juba niii palju. Ma vist veits loen veel seda Siimu raamatut ja söön oma kaupa. Headööd.

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Hardo 25. aprill 2010 at 08:35

    meie võitsime hendrikuga me jõutsime palju palju ennem sind tallinna 😀