Uncategorized

Eliisa on niizama kaunis

7. veebruar 2006

Igatahes. Kunagi iidajal läksime me linna Maarjaga. Ta tahtis saada kokku raidiga. Rait tuli koos Eliisaga. Nad rääkisid veel kellestki keda nad hüüdsid modelli-Laura. Aga see pole teema. Eliisa on. Me niizama tsättisime seal, ja ma vaatasin et ta on üliilus, ja ta oli ka sest mina nägin see päev välja nagu sitt. Mis siis. Me tantsisime keset saiakat, ja siis mingi pervertne mees ostis meile selle peale kooki ja me olime rahul ja lesbitsesime edasi. Me tegime Eliisaga ka mingid feikkontod. KaarelCOOL vms. ja panime vvdeks. Ja olime rahul- väga. Saiakas käisime mingi igapäev ja niizama olime. Uuel aastal oli pidu kus me jõime ja tantsisime vägapalju Eliisaga. Minu sünnal ropsis kerttu ja Eliisa põetas Madist. Eiei. see oli ikka uuel aastal;D Vahepeal olime tülis. kevadel käisime pildistamas ja olime jälle rahul ja muidu me oleme tohti rahul. Mulle meeldib Eliisa. Lähme kompressorisse:D? See oleks väga nurm mõte. Muuseas. Ta tantsib ka hästi ja ma olen seda oma silmaga kaenud. Väga meeldiv, ma tahaks siia pilti ka lisada, aga kuna mu rüperaal (loe: läpakas) on munn, siis ma ei saa ja noh. Kujutage teda ise ette. Või vaadake reidis www.rate.ee/users/adorable

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Blair 25. aprill 2010 at 08:35

    numzziiii ul2222d (L)

  • Avatar
    Vasta Mari 25. aprill 2010 at 08:35

    za khh:PP