Uncategorized

16. November. Kolmapäev.

16. november 2005

t581-4120906
Ma otsustasin tänasest teha sellise blogi kuhu ma kirjutan kõik täiesti ausalt ja täpselt ära.
Niiet ma siis teen seda.

Ma ärkasin mingi hilja, pool üks võibolla. Kõht oli tühi ja suht sjuuke haiglane olek ka. Ma roomasin kööki ja lasin emal teed teha, ja ise tegin endale juustusaia. Siis ma avastasin, et mul on hambast jupp väljas. Kuskil tagant. Seejärel oli ma äärmiselt paanikas. Mu ema ütles et sellest palavikku ju ometi ei teki. Siis ma hakkasin nutma, hell knows miks. Tulin oma tuppa. Lebasin veits. Läksin siis kööki tagasi, võtsin maast juustusaia üles, panin lauale. Jõin tee ära. Tulin oma tuppa tagasi, läksin e-kooli. Noh, seejärel hakkasin arvutis jamama veits. Mingi kustutasin hullult pilte ära, ja nimetasin laule ümber ja panin igast eri värgid eri kaustadesse ja puha. Kena oli. Kui ma olin selle tegevusega ühele poole saand, ja kell oli alles nii vähe, et Maarjat kodus polnd. Siis ma hakkasin Jukiga üle saja aasta rääkima ( tegelt üle kahe päeva) ma ei mäleta enam teemat. A see et mina ütlesin maailmas tessana jabadabaduu jaaniiiedasi.A sedaka, et riki seisis alasti pahtlipoti peal( mille ta ise minu tuppa omale lavaks/poodiumiks tõi ) ja käppis ennast.Igatahes. Ma mõtlesin, et võiks õppida, a mai viitsind. Siis tuli Liisu msni ja ma viitsisin veel vähem õppida. Noh, Juhan ütles et ta läheb Reporterit vaatama, ma võtsin seda kui jumala ettekirjutust sellest, et peaks nüüd õppima. Ma jokutasin 15 minta, võtsin siis lõpuks füssa ette, kirjutasin kaks lauset ja viskasin õpiku ja TV maha. Nad lebavad seal ikka veel. Ahja, vahepeal käisin söömas ka, sõin lõhet. Ja pärast sõin õunakooki. Piima jõin ka. See ajas mu südame pahaks. Nüüd lebab see maas, ma loodan et ma seda ümber ei aja.
My on terve päeva soojustanud magamistoa rõdu kivivillaga. Sp olen ma kuulnud meeletult puurimist, toksimist ja vandumist, hau naiss.
Ma mõtlen et homme saab keemia töö hinde teada, ma loooodan, et ma sain nelja, VB isegi viie, aga seda ma ei julge loota, see oleks liiga palju. Ja noh, tegelt oli täna matas ka töö ja Maarja pidi mulle mõlema rea töölhed tooma, aga Aikimään unustas, ja andis hooopis õpetajale. Kurb. Ja venekeeles on homme kontrolltöö, aga selle ma teen järgi kui ma kunagi kooli lähen, ja saan nagunii viie, sest nüüd olen ma õpetajal “heade laste” nimekirjas. Ma olen kindel et kuskil seal esikümnes;) ( meil rühmas ainult 17 last ongi umbes ) Oh jah.

Maarja rääkis, et ta hakab ka blogi kirjutama. Ta kasutajanimi on “maarjajou” ( mina soovitasin ) ja link on maaarja.blogger.com, vms. Eks ta pärast ise täpsustab mulle.
Ahjaa.Liisuga muidugi rääkisime ka. Ilusatest lausetest ja muudest asjadest.

Praeguseks on näitering juba läbiii..Kui ma haige poleks, siis ma oleks ka läind, või mis.
Ahajah, ma olen nii vähe näidendit edasi kirjutanud. See tuleb ometi Novembriks valmis saada..ah eks näib,küllap ikka saan kuidagi moodi.

Ja õppind pole üldse täna, ega eile, ega üleeile. MIS TOIMUB? Okei, eile tegelt veits õppisin, venekeelt, ja inka hõumriidingu lugesin ka läbi ja sõnad õppisin pähe. asiiski. Varem õppisin ma PALJU rohkem..

Mu pea valutab ja ma ei tea. Palav on.
Vend nutab teises toas. Ma ei tea miks,ma ei viitsi vaatama ka mitte minna.

Ja noh, mu enesetundest siis niipalju, et ma enam pole ekstriimli sääd, ega vist üldse sääd. Vaid ma lihtsalt olen ja nõulaifin niizama. Ma ei oska seda kirjeldada, aga ju siis on parem kui varem.Kindlasti on .

Dido- Mary’s in India.
Kuait hea laul, a ma olen seda aint kaks korda kuuland. A siiski. Mõtle MEEEERI ja puha noh.
Maisong.Blabla.Ma nüüd vist siiski lõpetan.
Oota, tegelt enne ma kirjutan siia selle daidõu laulu sõnad ka.

Danny is lonely cos Mary’s in India now She said she’d call but that was three weeks ago She left all her things well, her books and her letters from him And as the sun rises on Mary, it sets on him Just dance, just drink and just see the things I probably never get a chance to see Danny’s not eating, he’s drinking and sleeping in I saw him last night at a party, he’s definitely thin He says he’s happy, he looked pretty good but I think That as the sun rises on Mary, it sets on him Just dance, just drink and just see the things I probably never get the chance to see Danny came over last night and I cooked for him We talked about you Mary and how much we loved you still He told me he’s packed up your books and your letters and things And as the sun sets on Mary, it’s rising on him And we danced and we drank and I’ve seen some things you probably never got the chance to see Don’t worry, Mary cos I’m taking care of Danny And he’s taking care of me

Et siis nii..Da.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar