Uncategorized

ole meheks

8. märts 2006

Ma ei tea miks, a ma ei viitsi üldse viimasel ajal bloogida jou. Hommikul My tuleb tuppa, viskab mulle nelgi voodisse ja käratab ” ole meheks!” Täna mingi koolis ma ei mäleta mis tegin. Ainult seda mäletan, et ma tegin Maarja vihikusse füüsikas meessuguorganitest päikese. Õpetaja väitis, et see on mu unistus. Da.
08.03.2006 Füüsika Segab oma tegevusega klassi tööd, ei tööta kaasa, joonistab pinginaabri vihikusse mehe suguelundeid.

Kurp nigu kirp. Siis peale kooli pesin juukseid ja tõttasin linna kus olid Rasmus ja mingitüüp ja Jürgen ja Marka. Rasmus andis mulle kollase nummi tulbi:* ja Jürgen punase nummi roosi. Da da. Siis Marka läks sada korda ära ja tuli tagasi ja Rasmus ka läks ja värkki. Niizama olime seal. Lõpuks ma läksin näitekasse. Ja kuradi-kurat. Jälle ma musitasin avalikus kohas:( nuuks.

Näitekas oli NII naljakas. Mingi ma jäin klaveri alla kinni ja olin nagu taandarenenu ja võitlesin Henriga ja ta oli jaanalind ja õpetajaga tulime kardina alt. Uh kui naljakas. MA tahan juba esmaspäeva;D Oh seda nalja küll. Ja Henrilt sain ma valge rooosi:* uhuhuhuhuhh. Nums päev täna

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar