Uncategorized

me teeme KIVIIII kiviii kiviiii

20. märts 2006

neljapäev.

Ma käisin MG-s katsetel ja keemias 8-nda klassiga. Füüsikas ja tööõpetuses ka. Töpas ma lihvisin ja keemias loopis Marten meid happejääkidega:( Oh joy. Siis mingi.. Miks ma ei mäletaa. A õhtul tulid Rasmus ja Jürgen ja Muda ja Raigo siia. Peksid trumme. Naabrinaine rääkis emale et seda tehti kaks tundi. A mitte nagu lihtsalt ei pekstud vaid MÄNGITI. Naaber on kurt ma arvan. Hiljem tuli lapsearmastaja Elvis ja Marko ka. Jürgen oli umbes 11-ni siin. Joy. Ma rohkem ei mäleta.

reede.

Muusikakarikas oli. Krissu ja Hendrikuga olin seal. Siis ma kadusin ära ja tulin koju. Siis läksin Sassu poole koos Jossi ja Jürgeni ja Muda ja Liisi ja Tiiaga- oh õnne:D Siis mingi, bussis laulis Joosep ” jou joo bitsshh heits mii” ja mul oli naljakas. Da da. Sassu pool mingi tsättisime Tiiaga ja niizama olime. Siis ma tsätttisin pimedas Marteniga ja siis ma hakkasin Piukaga jooma. Siis kõik musitasid. musi musi. Da. Siis ma ropsisin kaks korda:) Joy. Ja me tantsisime Tiiaga pesuväel ja ma olin ta first:* Oh õnne.

laupäev.

Mingi, ärkasin ülivara. Poolkaheksa. Magama jäin kolmes, oh rõõmu. Mingi vaatasin multikaid ja helistasin Liisule.Siis avastasin et kell 6 oli tulnud minukoolist mingi Rasmus. Oh õnne. Siis läksin pool 12 Liisupoole, mõnna.Nii. ma ei mäletaa mis me tegime. Ahja, linnas olime. Jürgen ja Joosep ja Marten i Liisu. Joss ahistas Liisut nats ” püüüa ” jne. Oli nurm. Liisu pool sõime ja tegime picce ja olime masendavad:DTahtsime missiks saada. Joy. Ma jäin kell 11 magama. Ärkasin kell kolm

pühapäev.

Olime linnas Hendriku ja Eleri ja Pisiga ja Liisuga. Mingi niizama tsättisime. Ja siis läksime UUESTI liisu poole veskarit tegema. Ja siis ma lugesin. Ja siis helistas Jürgen kes kutsus mind ööseks Krisi poole. Ma lubasin minna. Kell 10.10 saime kokku tammekas. Läksime 18 peale. Seal olid sassu ja Tiia. Ma õpetasin neile laule. Need et ” mu naine on rase, mu naine on hoor “jne. Musimusi. Siis selveris mingi kommid ja koola. Ja siis Krisi poole. Vaatasime filmi ja lebasime ja Joss korises kui surnu ja oli veits nagu eideke. Skeerimuuvit vaatasime ka. Ja ma olin mingi.. tugitool Jooosepile. Oh peiiin. Rulavideod ajasid mind hulluks. Ma ja Joosep sülgasime mu keeleneeti võimalikult kaugele ja naersime kui hullud. Mingiaeg tegime tiritamme ja naersime. Kris tahtis niburingide ringmängu teha ja kõdistas mind. Uh õnne. Siis ma üritasin Joosepit üles ajada aga jäin ise magama. Öösel/hommikul. Millalgi paugutas Jürgen uksi:D Me ärkasime Joosepiga ja ta tõi mulle meiki. Joy. Me jäime muuseas kell 6 magma ja ärkasime kell 12.

esmaspäev.

Aitasin Krisil aknalauda pühida ja niizama lugesin veel veits. Siis läksin bussiga kinno. NIIII RÕVE FILM. Hostel. IIUUUUUU. Me alguses arvasime et seal toimub surnukskeppimine. A oh ei. See ei olnud õige. Vaadake ise. Rõvee. Nii. Siis ma ja Liisu nägime Krisi ja Jossi ja Jürgenit. Ja siis veits tsättisime. Siis ma läksin Maarja manu ja rääkisin talle asju ja ta mulle ja andis kaks shoksi.Joy. Siis ma tulin koju ja ema läks välja. Ma hellan talle kohe. Homme ma LUBAN et ma ostan läätsed ära. Uh, ma aina unustan. Igatahes. Pidin linna minema, Rasmus sai terveks. A mu ema läks välja ja ma “hoian” venda joy. Homme loodaks Pärnu minna. Hendrikuga lähme. Ja siis Hents ja Krissu ja Kassu tulevad minukale. A Maarja tahtis kaa tulla. Ma loodan et ema mind lasebbb. Da-Da-Da!!

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar