Uncategorized

sweetie you had me

19. oktoober 2006

Pralleraa. Olime MG-s. Alandasime end Britaga vaadates suvakate jalkamängu. Lõkerdasin, mis meeletu. Sees kiusasin Jürgenit, pff . Ma olen NIIIIIIIIIIIIIIIIIII nõme ja lapsik. Pralleraa. Endagi hakkab nõme pikapeale. Ma võiks end surmata.. või siis ka mitte. Ma ei tohi enam iial midagi süüa, sest ma lähen JUBE paksuks ma usun. Pohhui.Saa nüüd siis aru. Mu ema pole IIAL rahul mu hinnetega. Mul on kogu perioodi peale KOLM kolme. Nagu niizama hinnetena, ja ta ütleb et mul on NIIII halvad hinded. Mismõtttttes??!? No davaj siis. Ju siis ma pean kõik viied saama, et mu ema lõpuks minuga rahul oleks. Huips. tapke mind maha.ps. pühendaks laurile, kuna ta netis ei käi siis jagan sillu ja martini vahel ära

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar