Uncategorized

hehehehehehehehehehehehehehehe

12. aprill 2006

Nu da. Ma olin jälle koolis. See vist ei üllata kedagi, võimiiis? Koolis ma alguses olin suht vässu. Siis Maarja äratas mu füssas üles ja mul tuli elu sisse. Siis hakkas moblaga jamamine jaa.. muud nilbused. Jube jube, Maarja ei tahtnud muga enam istuda. Ma näpistasin teda rinnast ja naersin nagu hullumeelne. Maarja siis küünistas mind ja Liis silitas mind kintsust. Hihi, mu kints ei karda paitamist, oh no. Naljakas oli. Mata töö läks metsa, suva. Teen uuesti. Siis muusikas me laulsime ja hoidsime Liisiga kätt ja naersime. Siis ta jälle käppis mind, a nalja sai. No seejärel ma tulin Paula ja Kadiga kekast ära, ja tulin koju. Siis lakkisin küüsi ja pesin pead ja pidin saama kokku Rasmuse, Jürgeni ja Tiiaga. Essa ja viimane ei tulnud. Okei, läksin siis politseiparki. Tegin suitsu. Sain Jürgeniga kokku. Läksime hessi, Jamaicat ei näinud enam:( Oeh, siis me läksime tagasi parki, kus me meeletult külmetasime ja Jürgenil oli käe ümber lilla pats. Ja igal pool olid DNB tuviid. Ja ühel polnud varvast ” tuvi, kus su varvas on?”Reivil astuti peale rä:( Ja muidugi oli nums kuidas ta naeris “hehehehe”, ma lihtsalt pidin surema naeru kätte. Ja, et ma olen pime ja ma ei näinud Henrikut seal taamal. Ja ” sa oled siit paljas ” ja niizama jamasime juustega.Muidugi ka see et “Ma surun oma koti vastu su kätt” “suru” kohutavalt naljakas. Hehehehe, ma jäängi nii ütlema. Ja siis mul kukkus suits maha, sest ma hakkasin naerma. Ja enne me luksusime tähestikku. No oh my. Siis mind saadeti näitekani. Eiei, enne andis Jürgeni vend meile kommi:D Jei. Näitekas oli ka nums, a ma ei viitsi sellest kirjutada:D:*

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar