Uncategorized

toimumas on midagi kahtlast

13. aprill 2006

Ma ei soovi selle üle pikemalt juurelda. Sest mida pikemalt ma seda teeks, seda kahtlasemaks muutuks olukord. Oh my, ma tunnen ennast… kahtlasena. Ja üldse on lame, sest mingi. Pittu tahaks. Homme lähen? Nums, mu tuju langeb. Ma pidin Maarja poole minema, a huii minen. Da da. Lame. IU, Riki just ilastas mu ekraani täis. Igatahes. Kooli jõudsin täna kolmandaks tunniks. Mulle ei meenu midagi märkimisväärset. Aga Piretiga oli enne inkat naljakas. “Ta king oli mu näo suurune:o” Ja oma kooli sain sisse tingimustega, oh my. A suva. Siis tulin koju, tormasin kompasse. Seal olid Joss:* Rass:* ja Raigo;D haha, nums. Varsti tuli Jürgen kaa. Ja siis Hardo ja Liis ja Laer.
Niizama olime. Kompas ja siis müüril ja siis ma tulin koju. Lame on. LAMELAMELAME:(

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar