Uncategorized

appi, ma vajan armastust, ma tahan jällegi olla su

16. aprill 2006

mustvalgemari-4364010
No, ma lebasin toas. Meikisin. Ema ütles, et ma pean kevadise suurpuhastuse oma toas tegema. Eks ma siis kunagi teen. Läksin linna, sain trollis Rasmusega kokku. Siis läksime müürile. Jürgen koperdas kodus alles, oh my. Mõtlesime siis kättemaksuks minna kompasse, et ta üksi müürile roniks ja siis alla peaks tulema. Läksime siis ja ma ostsin fantat. Ma ei jõudnud ära juua seda, ja Jürgen oli müüril juba ja siis ma varastasin klaasi koos fantaga ja siis läksime müürile. Siis seal oli onaja mees, suva. Tegime tsointe. Läksime kompasse Hendrikuga kokku saama. Teepeal oli vaidlus pajutibude ja utudega. Amišid olid ka. Kompas Rasmus sõi ja me naersime. Da da. Siis läksime parki, jõime õlut.Enne nägime Tiinat, kes lubas dildo õppelaenu eest osta. Õllest ma jõin enamus ära:( Siis tuli Joosep oma ” Mari su tund on tulnud” jutuga. Aga ma kuulsin tutt on tulnud. Hull nali jou. Siis käis mingi koerte nu**imis teema. Ma olin nii vässu ja joobes. Aga naljakas oli. Mingi Laura tuli ka. Ütles et ma olen alkohaisudega jou. Ma olin kurb siis. Lootsime Jürgeniga hiilida teed tegema, Rass ja Joss tulid ka. Joss kartis ja ma tegin talle niburinge, oh alandust. Siis mingi niizama olime veel pargis ja ma sõitsin rulaga, heihoo. Teised läksid EMKle ma tulin koju. Maarja tuli siia. Väike tsätt ja siis Maarja läks koju. Nüüd ma tsätin Kiisu ja Villuga.Hei hei.

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Eeps 9. jaanuar 2021 at 15:54

  Jeesus… kuidas ma küll nii kaugesse minevikku jõudsin ? Päris sisutihe päev koorub siit ?

  • Mallu
   Vasta Mallu 9. jaanuar 2021 at 17:07

   hahahahha 😀