Uncategorized

tirts

19. oktoober 2006

kaka20179-7604867
Räägin nüüüd lähemalt asjadest. Mulle ei meeldi kui inimestel on paha tuju. Ausalt. Palju parem on kui kõik on rõõmsad. See ei ole samas kuidagi teostatav. Ka mul on sitt tuju aeg-ajalt. Siis ma sõidan hilja bussiga, kui pime on ja siis ma istun seal ja kuulan muusikat ja olen nii kurb-nii kurb. Nii armas, on näiteks talvel bussiga Pärnusse sõita. Sinna ma oma suuna reedelgi sean, kuid mitte bussiga, vaid Liisuga ja häälega. Lähme suurde pittu. Kassu sünnale. Sellest võiks tulla hull pralle. Kavatsen olla nii koomas kui suudan ja olla väga lõbus. Pralleraa! Ma tahan nüüd vanni minna, õpin seal prantsuse keelt ja olen tsill. Söön õuna ka. Kuni ma olen pekkis.

PS! Vaadakekõikomavoodialla!

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar