Uncategorized

seitse mehikest

26. oktoober 2006

Holger. Ma täna ärkasin kell viis. Helistasin Sillule. Ma ei mäleta suurt midagi:( Siis ärkasin pool 11 vms. Ja olin vannis ja lippasin suurhalli skeitparkki, kus sõitis AINULT Sillu. Mingi väike poiss tahts teda tappa ja vaatas teda. Jäime bussist maha:/ Läksime seitsme peale ja läksime kompa juurde. Siis ekslesime sõpruse juurde. Seal olid Chriss ja Kristjan ja Maris. SIIS lippasime kompasse ja ma sõin vahelduseks. Jõin palju kokat ja teed ja spraiti, teised mäkerdasid toiduga:SSSS OMG. Naljakas oli. Chriss aina nuusutas mu kindaid ja oli naljakas. Siis läksime VIRRU:D Sealt energiasse ja trollis oli jubenaljakas:( oh juudas. Väikesed lapsed sülle kampaania. Sillu läks Chrissi poole “matat” tegema. Tegelt tegi siirupit. Silveril on venelase verd veits:) purgis….

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar