Uncategorized

jõgeva jouu

23. november 2006

Esiteks tervaks minu klassi savukadrit, sest ta praegu alles magab kodus rahumeeli. Mina ärkasin Maaarja kõne peale inimlikul ajal isegi. Pakkisin asjad tõepoolest allles hommikul ära, nagu sillu ennustas, aga oh well. Istun, söön kommi, joon teed. Varsti teen õues suitsu ja lippan kehalisse:) Oh õnn ja rõõm mu õuel lihtsalt. Praegu jõudis kohale,et MIKS ma siis seda soengut tegin, kui kekas läheb kõik segi:( VITT ma ütlen. Oihh. Igatahes, kaastundeavaldused kõigile, kes on haiged ja kõigile kes on kurvad, sest pfff. Siiski on ju vaimustav. Ja mainiks sellegi ära, et Jürgen on sama vana kui kirde sai:) Ja Silllllluuuuu! Ta on niizama parim:( (L)

tsau siis:( Ma naasen laupäeval, loodame et minu klass saab mingi hea koha, hihihihi. EEEksõlent.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar