Uncategorized

ja pralle

10. detsember 2006

Eile magasime teatrisse Britaga sisse. Ehk siis essa vaatuse ajal sõime me ennast hessis paksuks. Teise vaatuse ajal olin Kikuga kompas. Sealt läksime Energiasse, muidugi enne varastasime kompast klaasi, haha, see oli niiiii naljakas. Igatahes, energias olid kudrutavad Jürgen ja Liisu, kes istusid nagu hõumid ( Jürgen, PÄRISELT ära tee nii, tüdrukud ei ole su hõumid, võta neilt käest või midagi:D ) Jeaa. Jon ja Brita tulid kaa ja Hardo oli ka seal eelnevalt. Oeh, sealt läksime bakhosesse hõõgveini ostma ja siis veitsaks Revaliasse. Hõhõ. Siis tulin koju ja Sillu lippas siia. Emme ja My ja Eva läksid ära. Seejärel lippasid siia Jon, Kiku ja Nummi. Pralletasime siin gabrieliga, hõõgveiniga ja veskariga. NII naljakas oli. Jon armus mu venda ja nad tegid musi ja Riki ütles et Jon on hea poiss. Niiiiiiiii tore oli, i love you guys. Kui nad lahkusid siis unustasid pooled asjad maha aga pole hullu. Jooksin aina järgi. Õõõh. Pärast pralletasin Silluga, kes on niizama vabal ajal maaaaaaaaaaailma parim

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar