Uncategorized

-ehjgfkjergfkegflehgr

3. jaanuar 2007

TÜRA MA VIHKAN OMA VANEMAID!!!!!!!!! kõikepealt nad topivad selle värdja riki minu tuppa, et ta magama jääks. ise lähevad kõrvalkorterisse. jea. just ärkas riki üles ja karjus mulle kõrva, kuni mu pea valutama hakkas, käisin kaks FAKING KAKS korda tiinat kutsumas, aga see kurt tsehhi hoor HUJ tõstis oma jalga siia poole. Suva, lükkasin selle nutvavärdja oma toast välja ja lootsin edasi magada. Siis ta röökis VEEEEEEEEEEL hullemiini. ja ma valutan üleni, otsisin valuvaigistit. JA siis tuli my. karjusin ta peale et viha leevendada, ei aidanud. nüüd my ütles armetul häälel emale ( kes imeläbi suvatses tulla ) et ma viskasin rohukarbi maha
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH
loodan et nad surevad ära, siis ma saaks mõnikord magada ka

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar