Uncategorized

kus SELLISED naised on?

30. jaanuar 2015

Täna kargas mulle Facebooki ette artikkel, mille pealkiri mind kohe klikkima pani, eit nagu ma olen.  “Mehed on segaduses: kallid naised, MIKS te peate neid 14 napakat asja tegema?”. Mõtlesin, et loen ruttu läbi, et ehk saan ka millegi suhtes targemaks, mida naised teha ei tohi. Näiteks kunagi istusin rahumeeli köögipõrandal ja lõikasin suurte kääridega varbaküüsi (sest ei leidnud küünekääre) kui ekspeika ütles, et see on maailma rõvedaim asi ja ma pean selle kohemaid lõpetama. Ja mina ei teadnudki enne! Vot sellist infot lootsin ma sealt artiklist leida, aga krt, tuhkagi! Artikkel räägib hoopis eriti munnist mehest, kes on ise kohutav naistevalija ja nüüd halab kuskil naistefoorumis.

 • Te väidate iga suhteraamatu kohta, mille seisukohtadega te nõus olete, et see on piibel ja jutlustate iga päev uusi tõdesid.

Ideaalset meest muidugi härib see, et naine loeb. Naine võib heal juhul kosmopolitanist suhuvõtunippe lugeda. Mis kuradi suhted? Mis kuradi SUHTEraamatud? Meil EI OLE SUHET, me ainult bängime ja veedame iga hetke koos. See pole suhe, kuradi psühho klammerduv naine!

 • Panete kuupäevad paika juba enne, kui on selge, kas on suhe või ei ole. Mis siis, et me oleme 90 päeva jooksul kohtamas käinud, see ei tähenda, et me peaksime seda kuidagi tähistama või mingeid järeldusi tegema hakkama.

Tõesti, miks arvata, et kolm kuud kestev “suhe” ei ole suhe. Kolm kuud on päris pikk aeg ja iga normaalne inimene arvaks selle aja peale, et ta on nüüd suhtes. St normaalsed inimesed ka ütleksid seda, mitte ei jauraks, et “ah, see ei tähenda mitte midagi”. Kui see midagi ei tähenda, siis mida kuradit sa viimased 90 päeva otsinud oled?!

 • Panete võrdusmärgi lahusoldud aja ja rahulolematuse vahele. Meestele meeldib vahepeal oma asjadega tegeleda ja see, et me teist mõnda aega eemal oleme, ei tähenda (enamasti), et me teid väldime ja et me ei taha teiega koos olla.

Jah, sest on ju täiiiiesti normaalne, kui mees lihtsalt “mõneks ajaks” ära kaob. Ma ei mõtle siinkohal seda, kui mees üheks õhtuks sõpradega välja läheb või midagi säärast, aga sellest jutust tundub küll, et mees kaob suvalt nädalaks ära ja siis vingub, et krt, ma ei ole ju sind vältinud, ma lihtsalt tahtsin sinuga nädal aega mitte suhelda.

 • Meelitate meid alatute valedega lõksu. “Ma pean ainult korraks poest läbi lippama” tähendab tavaliselt seda, et me ootame kaubanduskeskuse teie järel tunde ja tunde…

Ma ausalt ei tea ühtegi naist, kes ütleks, et kle oota, ma toon paki piima ja siis tegelt shoppab terve Ülemiste keskuse läbi. Ja pealegi, kui te suhtes pole, siis miks kurat sa üldse ootama vaevud?

 • Otsustate beebipillide võtmise lõpetada, aga ei pea vajalikuks meid sellest otsusest teavitada. No kuulge…

Palun öelge mulle, milise psühhopaatse eide te endale krabanud olete? Miks?

 • Lähete WC-sse ja jätate ukse lahti, kui oma privaatseid asju ajate Või veel hullem — kutsute meid kaasa. On asju, mida me teie kohta mitte iialgi teada ei taha ja see, kuidas te number kahte punnitate, on päris kindlasti üks neist!

Ma olen aru saanud, et osades suhetes teeb mees sääraseid asju, et aga naine kukuks sittuma ja siis mehe vaatama kutsuks…Vaevalt. “Kallis, tule aita mul tampooni eemaldada!?”.

Ühesõnaga, ei ole mina enne sellist sitahunnikut näinud, kui Naisteka artiklid 🙁 Noh sõbrakesed, kas teie jätate pillid võtmata, samal ajal kui teie “mitte peika” 6 tundi Ülemiste ees passib, ise aega viites neid  sitapilte vaadates, mida te talle shoppamise vahepeale saadate? Olete midagi nendest asjadest teinud?

Loe ka neid postitusi!

5 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Karoliine 2. veebruar 2015 at 08:08

  haha väga hea postitus 😀 see artikkel oli tõesti paras huumor

 • Avatar
  Vasta Jukko 31. jaanuar 2015 at 15:01

  Angie, sul on ilmselt õigus. Oleks ilmselt paslik aru saada, et ajakirjandus püüab klikkide ja läbimüügi arve. Kõike pska kannatab selle nimel trükkida.

 • Avatar
  Vasta Kanni 30. jaanuar 2015 at 18:23

  Hahaa 😀 Ma olin ka selle artikli pealkirja ohver. Paar tükki suutsin ära lugeda ja siis imestasin, et miks selliseid asju üldse avaldatakse. Masendav siukse naistevihkaja pihtimust lugeda. Aga sinu kommentaaridega oli tõesti lõbusam 🙂

 • Avatar
  Vasta Madli 30. jaanuar 2015 at 11:15

  Sellised artiklid kultiveerivad arusaama, et normaalne suhe koosneb:
  a) paranoilisest psühhopaadist naisest, kes pärast esimest koosveedetud ööd hakkab lapsenimesid mõtlema, kolib mehe korterisse ja ei lase mehel üksi isegi prügi välja viima, ja
  b) mehest, kes minestab iga kord, kui kuuleb sõna “suhe” (ka pärast aastast koosoldud aega), ei taha ühtegi vaba hetke naisega veeta (v.a öösiti voodis) ja kelle sõbrad ei luba tal ühegi naisega kauem kui nädala koos veeta.

 • Avatar
  Vasta Angie 30. jaanuar 2015 at 11:04

  Mulle üleüldse tundub, et neid artikleid kirjutab mingi maaväline olend, kellel pole naise ja mehe suhetest vähimatki aimu…