Uncategorized

reiv

7. jaanuar 2007

Eilne oli nagu JEEEAAAAAA. Laupäev junõu, läksime linna esialgu. Kikuga saime kokku, istusime energias, läksime zarasse aga seal olid hullunud inimmassid:( läksime tagasi energiasse. Seal olid Sillumusi ja Criss. jon tuli ja Raija ja Maarja ka, ning siis Brita ja Helengi. Raija rääkis meile hullarielust ja niizama naersime kalendriideede üle. Jea. Brita ja Heleniga läksime siis Zarasse võtsin suvalise pluusi, huj viitsisin proovida tead. Hea pluus on rä. Siis läksime hessist läbi, võtsime sööki ja uuesti energiasse. Hell jea. Olime jupp aega seal. Siis tulime Silluga minukale, vaatasime tuhkatriinufilmi ja siis ooo siis seadsime sammud linna poole. Jea, ta läks lauri ja co-ga. Ma läksin LAura ja Hendriku ja Hardoga. Jea. Läksime Stereosse. Jõime Cosmopolitani ja Viru coolereid, mille eest Hendrik ei maksnud. Siis läksime Hendriku ja Hardoga ruttu trammipeatusesse et võittu saada. Laura pidi koju minema teate. Noh, trammi ei tulnud, hääletasime takso peale, mis meid tasuta ära viis. Võidus olid Sam ja Kiku ja Jon ja Artur isegi.Pluss meeletu rahvamass. Reivisime tunnikese. Siis mul hakkas paha ja ma läksin välja ja huj saime enam sisse ja Kiku ja Jon saatsid mu koju. Ülistan neid surmani. Jalad valutasid väga:/ Ema polnud kodus. Täna kella 4 õhtul tuli koju lõpiuks. Igtahaes, helitsas ta 7 korda ja küsis samasid asju. Närvi ajas. silluga rääkisin ka:( Ütlesin et ta kohe siia tuleks kui ta ärkab. Kell 12 oli ta siin. Just lahkus. Pool 11 siis. Peaaegu terve päeva konutas siin, ei virise:)

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kristjan 25. aprill 2010 at 08:36

    Feline, hj ja kõik muu põnev.

  • Avatar
    Vasta jon 25. aprill 2010 at 08:36

    OMFG kus kõik need ägedad kommentaarid on?????!!!hüüumärk