Uncategorized

lusti rohkem kui nädala jagu

19. jaanuar 2007

Nii. Lippasin kooli, VENE KEELES OLIN KA!! Vene keeles vahtisime rõvedaid pilte jeesusest ja üldse oli fun. Nii. Siis oli mata, mille käigus kukkus maha briitaaa mobiil. Sellest sai päevasündmus. Noh, pärast oli veel keemia, kus ma põdesin. Siis mata veel. Ja siis kirjandus, kus avastasime, et Brita mobla on kadunud jheaa. See 8.c klass oli nahhhuj tõmmanud, kes peale meid matas oli. Rotid rä:( Mingi.. Brita oli kurb sest tal polnud numbreid ja nii. Noh, kirjanduses taaskord flippisin, häälitsesin ja haukusin. Vittu. Peale kooli olid osad 8.c-st kooli ees. Mikk ja Immi ja Kassu ja kruu läksid kurjalt küsima. Tüübid ütlesid et jaa et üks Meinhard oli nöidanud oma “uut mobla, mille isa uus naine andis:)” See oligi Brita oma. Läksime siis sajakesti selle tüübi ukse taha, ja helistasime läbi ta ema., ta klassijuhataja, MEIE klassijuhataja jne. Siis kedagi polnud kodus. Nüüd Brita tuli siia ja lippas kohe tagasi moblale järgi. Mennu ema on MUNN. MEnnu viskas Simi ära:(

PRALLLLEEEELLLLEEEEE

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar