Uncategorized

ühesõnaga sain tehtud

20. jaanuar 2007

Noh, Sillu lippas siia. Ma olin veel hommikumantlis tead. Meikisin ennast ogaraks. Vaatasime telkut ka, ja siis läksime linna. Saime kokku Elinaga ja Kadiga ja Raidoga ja Matuga ja Lauriga ja..Veel oli rahvast. Pärast tuli Kevin ka, kes ei sittunud maha ja rääkis et ta on mind õismäel näinud ja et ta elab kaa meelespeas. Milline õnn ja joovastus eksole. Ma täitsa drunk jäin kuid Sillu siiski rohkem, see oli positiivne:D Mitte see et ta koridori ropsis…8-):D Igatahes, Lauri tegi aina imelikke asju ja iga kord just siis Sillu tuli. Näiteks kui me tantsisime ja siis ma tahtsin keerutada ja kukkusin ja Lauri mu peale. Ja blablablabla. Ja Lauri salaja käppis mu ääsi ja tegi mulle musi, siis tundis end halvasti ja läks pani enda peale Sillule kitse:( Ja Sillu lubas mind ja Laurit vihata kui me musitame. Aga kui Lauri ÜKSKÕIK millal muga magab, kasvõi 67 aasta pärast, siis vihkab Sillu vaid Laurit:D Aga kui ma oleks musitanud Matuga, siis ta oleks ainult MIND vihanud, nii positiivne. Vb selleppärast et Matuga ei musitaks ma eeeeeaales raha eest ka mitte:O Igatahes, siis keegi hakkas aknast välja ropsima, Kadri. Naabrid kutsusid mendi ja blaaabalbaabla me kutsusime takso, Matu ja Lauri tulid ka meie taksoga haaberstisse ja meie Silluga siia. Jehhuu. Hommikul olin niiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kooomas, suht ikka olen. Kohvi tuleb siiski kasuks, ja ma olen jälle midagi vaibale ümber ajanud:D Jeaaa, külllm on ja ei heiduta. Ei joo enam kunagi, aga Gaaabrieli tahaks. Davaj, ma lähen nüüd ja panen Lauri 10 korda enda huvidesse, lubasin eilee tead.

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta sill 25. aprill 2010 at 08:36

    ei, ma ütlesin, et ma vihkan sind JA laurit kui te musitate 😀 aga matut ma ei tea miks ma ei vihkaks 😀 pohhui, ei saa juhtuma